Hyvää Äitienpäivää!

Tähän mennessä SD on toiminut hienosti. Kaiken a ja o on suunnitelmallisuus, niin ja pakastin täynnä valmiita annoksia ;D. Tosin tässä SD:ssä kun annoskoot muuttuvat viikottain ei annoksia voi paljoa tehdä valmiiksi.

Huomenna on jännä päivä, kun pääsee ottamaan ensimmäisen viikon "viralliset tulokset". Painonsuhteen on mennyt hienosti, mutta se oli odotettavissalin, kun lähtötilanteessa oli "ylimääräisiä tekijöitä" mm. menkat ja mättö =D

Eilen käytiin isännän kanssa lenkillä. Isäntä sauvoi ja minä hölköttelin hissun kissun rinnalla ja oli oikein mukavaa. Lenkin jälkeen tein sitten kotitreenin. En voi olla ihmettelemättä edelleen sen rankkuutta. Täytyy sanoa, että on ihme, jos ei tuu tuloksia tällä rääkillä. Eilisestä innostuneena sain isännän innostumaan lenkkiseuraksi tällekin päivälle. Kivempaa lenkkeillä seurassa ja eipä tuo kuntoilu isännällekkään oo pahasta =D. Tänään en todennäköisesti tee kotitreeniä, kun se neljä kertaa on jo plakkarissa. Tosin vannomatta paras.

Ensi viikko näyttää mukavalta handlättävissä olevalta viikolta, kun katsoo kalenteria. Seuraava viikko onkin sitten haastellinen, mutta eipä sitä vielä kannata murehtia...

Täytyy näin loppu viimeeeks kehua perhettä. Ne oli napanneet, mun SuperD-aamupalaohjeen jääkaapin ovesta ja tekivät ihan oikeaoppisen aamupalan äipälle!

Päivän murkinat
aamupala: rahkamössö
lounas: kanasuikaleita, riisiä ja salaattia
välipala: marjarahka
päivällinen: jauhelihaa, perunoita ja salaattia
iltapala: rahkamössö


HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli