6 viikkoa takana

Jos nyt lyhyesti summaisi tätä 6 viikon SuperDieettiä  ja vähän muutakin. Kärkeen tietysti itselle nousee tämä ajan juoksun nopeus. Puf ja 6 viikkoa on mennyt. Toisaalta taas tuntuu, että on noudattanut ruokavalioita jo iäisyyden. Itseasiassa aika kauan on tullut mentyäkin erilaisilla ohjeilla. Tammikuussa lähdin GFG:hen mukaan ja sen jälkeen olin Litessä ja sitten tässä SD:ssä. Dieettien ainakan sain painoa aika hyvin alas päin, mutta uutta dieettiä odotellessä tulikin sitten nollattua edellisen dieetin saavutukset mussuttelemmalla ja syödessä vapaammin. Mieli ajatteli, että ei tässä hätää nää sitten karistan sillä dieetillä.



Tämän kuuden viikon tulos on -5,9kg lähtötilanteesta, jossa oli specialmättö viikonloppu takana. Todellisempi tämän dietiin pudotus luku on varmaan jossain 2-3 kg:n huitteilla. Lähes sama kuin keväällä parhaimmillaan Litessä tai GFG.ssä. 



Ongelmanani ei ole arjessa pystyä syömään järkevästi ohjeiden mukaan, vaan ongelmakseni on muodostunut erikoistilanteet jolloin en voi noudattaa ohjetta. Takaraivossa kummittelee joskus nuoruusvuosina ollut (ei diagnosoitu) syömishäiriö ja siksi haluan rauhoittaa tilannetta tässä vaiheessa. Päätin jättää kuurit väliin ja tosiaan pysytellä kohtuudessa, kuten eilen jo kirjoittelinkin. Eiköhän tämän kevään aikana ole saanut hyvät ruokailupohjat.


Liikunta on kivasti osa elämääni, mutta sen tehostaminen ja tietysti määrä on asioita joihin jatkossa tarvitsee kiinnittää huomiota. Kaikessa kiireessä liikunnasta tulee helposti tingittyä vaikka juuri siitä saisi puhtia eteenpäin.




Vaikka fitnessurheilijan kroppa olisikin makea tyydyn tällä hetkellä pitämään itseni 68-71 kiloisena. Siinä on varmasti työtä tällä hetekellä ihan riittävästi. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan innostuuko sitä myöhemmin ihan trimmailemaan.


Päivän ruuat:
aamu rahka
lounas lohisalaatti
välipala patukka ja pähkinät
päivällinen kaalipata
iltapala rahka

Jep, samalta näyttää =)



Kommentit

  1. sullahan on mennyt ihan kivasti. monta diettiä takana.
    mulla kaatui dietti heti ekana viikkona Sd'n aikana. Nyt yritän taas kerran vähentää mässäilyä ja rahkat kuuluu ruokavalioon, muttei muuten diettiruokaohjeita seuraa.
    mukavaa kesää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli