Juhannuksen jälkeistä elämää

Hups, Juhannus humsahti vauhdilla. Suurin osa Juhannuksesta meni ihan kotinurkissa, mitä nyt vähän käytiin kaverin mökillä saunomassa ja uimassa juhannuspäivänä. Eilisen sadepäivän kunniaksi mä innostuin järkkäilemään mun omaa työhuonetta, joka on ollut enemmän tai vähemmän tavaravarasto, johon on ollut helppo sujauttaa tavaraa jemmaa, kun tekee pikasiivousta. Täytynee vielä jatkaa tuota huoneen sisustamista, kun yksi hylly lähtee "maailmalle" ja sen tilalle pääsee hankkimaan uuden. Mietin, että mistä tuo draivi tuli, oisko johtunut kohonneista kalorimääristä ;) vai siitä ettei viime viikolla ollut hirveesti liikunnallisia aktiviteetteja.

Juhannuksen syömisistä olen kohtuullisen tyytyväinen, sillä ihan mitään mahdottomia ylilyöntejä ei ainakaan määrällisesti tullut tehtyä. Söin kohtuullisen vapaasti ja listalla oli hiukan herkkujakin.

Rötöslistaa koko jussin ajalta (to-su)
3 siideriä (ennen tuo ei olis riittänyt edes yhdeksi illaksi)
2 grillimakkaraa ( lihaisia)
irtareita ja pari kourallista sipsejä
Pandan lakritsijäde (syntisen hyvää)
Classic- jäde
2 korvapuustia

Näin kirjattuna, tuo edellä mainittu tuntuu kyllä ihan törkeältä rötöstelyltä vaikka olin ajatellut että aika "siististi" meni juhannus.

Nyt takaisin "kevyempiin ruokiin ja tänään listalla
aamu rahka
lounas loimulohisalaatti
päivällinen lihaisamakkara ( =D oon melkoinen rötösnainen), maissi ja salaattia
välipala patukka
ilta rahka


Kommentit

  1. Ihan siisti on tuo juhannuksen ruokalista. Kyllä sitä joskus pitää vähän irroitella. Kunhan ei jää päälle.

    VastaaPoista
  2. Loistavasti juhannuksena sait pidettyö koko tuon ajan itsekurin.. itsellä meni kaikki tuo ja enemmänkin vuorokaudessa. Hyvä sinä =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli