Sateinen lauantai!

Kylläpä on keli sateisen ja harmaan näköinen. Tosin tuo säätilan kuvaus kyllä sopii allekirjoittaneeseenkin täysin. Olo on harmaan ankea ja kroppakin on kuin katujyrän allejäänyt.

Eiliset juhlallisuudet menivät hienosti, tosin sorrüin ottamaan lasin punaviiniä ja yhden siiderinkin. Ruokailujen suhteen päivä meni melkein oikea oppisesti. Tänään jouduin hiukan lipsumaan, kun en ollut huolehtinut, että täällä majapaikan kaapissa olisi ollut mitään syötävää ja hätäpäissäni jouduin sitten hakemaan kupin kahvia ja sämpylän naapurikahvilasta töihin lähtiessäni. Eipä nämä työruokailutkaan ihan hienosti menneet, johtuen etten ollut ennakoinnut lainkaan näitäkään ruokailuja. Matkan varrelta tuli sitten napattua mansikkasuklaalevy följyyn (ooneksi en syönyt sitä ihan yksin)... No tämä päivä meneekin sitten rötväilypäivän piikkiin.


Tänään piti liikkua koko viikon edestä kotiin päästyäni, mutta se jäänyt väliin. Toivon, että tämä katu jyrä olo menisi huomiseksi ohi... Huomenna pitäisi jaksaa paljon kotiaskareita sisällä ja pihalla. Noita kuvassa esiintyviä keltaisia kaunokaisia on piha täynnä ja niille tartteis tehdä jotain. Kiireisen viikon takia en tosiaan ole tehnyt mitään kotitöitä. Lenkillekkin pitäisi vielä riittää virtaa. Nyt nukkumaan.

Kauniita unia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli