Torstaissa mennään....

Tänään olen toiveikas, koska ollaan jo torstaissa. Työviikko on siis melkein pulkassa (ainakin yli puolen välin) ja näyttää, että selviän siitä ihan kunnialla. Täytyy todeta, että viikko on ollut todella antoisa ja kehittävä, mutta tosi rankka aikataulullisesti. Viikon aikana oon tehny melkosen harppauksen omissa elämän portaissani.
Tänäänkään en ehdi liikkumaan tai ainahan sitä vois liikkua ennen aamu seitsemää tai iltakympin jälkeen, mut mun paukut ei vaan riitä siihen. Perjantaina on tiukka työpäivä ja iltasella pakollinen juhlameno, joten en varmasti ehdi edes blogia päivittämään. Nuo perjantain juhlat ovat ruokailujen suhteen todella haasteelliset, mutta niin hyvin mennää,n kun pystytään ja sen päätin, etten ota turhaa stressiä. Lauantaina on aamupäivä töitä, mutta onneksi vapaudun lauantaina jo neljään mennessä. Lauantai-iltana pääsen siis lenkille ja ajattelin jopa ottaa juoksuaskelia. Kotitreenikin on suunnitelmissa...

Hassua miettiä näitä omia postauksia. Pitänee joskus lukea koko kavalkadi, mutta jotenkin itsellä on sellainen olo, että viime aikoina on tullut valiteltua kiirettä ihan liikaa. Ei sillä, etteikö sitä kiirettä ole, mutta tartteisko sille tehdä jotain ;) eikä vaan valittaa. No, tää kiire helpota yhtään, jos pääsen opiskelemaan, mut tarttee vaan oppia priorisoimaan ja miettiä mihin mä oikeesti haluan käyttää oma rajallisen vapaa-aikani. Äkkiseltään olis vastaus perheeseen, ystäviin, liikuntaan ja harrastuksiin... Eiks noi oo just niitä =D, jotka vie nytkin kaiken ajan sen minkä työltä jää.

Pitäs oikeesti varmaan mennä johonkin ajan ja tavaran hallinnan koulutukseen. Antakeepa vinkkejä miten saisi aikaa enempi tai löytyskö joku hyvä kirja aiheesta?






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli