Uusi talousvaaka

Kävin tänään shoppailemassa uuden talousvaa'an. Näppärä ja edullinen perusvaaka löytyi ClasOlssonilta. Tuossa aiemmin käytössäni olleessa vaa'assa oli jos jonkun näköistä hienoutta, ruoka-aineille olisi saanut kalorit yms, mutta loppujen lopuksi mielestäni on tärkeintä, että saan tuotteen punnittua ja taarauskin (nollaus) toiminto löytyy.

Vanha vaaka matkaakin sitten "vapaa-ajan asunnolle". Tähän asti on aina yrittänyt muistaa pakata vaa'an matkaan. Oman elämän (ja kenties siipankin) helpottamiseksi tuo on edullinen investointi. Josko tuo siippakin innostuisi punnitsemaan ruokia.



 Äitienpäivänä siippa ja lapsukainen väänsi ohjeiden mukaisen rahkamössön  aamupalaksi. Siippa tykästyi siihen kovasti vaikka suhtautui siihen ensin aika epäillen. Täytyy tosiaan todeta, ettei tuo rahkamössö nyt niin erityisen esteettinen näky ole ;). Tai no, tossa vieressä on samat annokset, mutta vähän eri "asetteluilla" ja täytyy todeta tuon toisen olevan paljon herkullisemman näköinen. Tuostahan saisi mukavan tasaisen mössön blenderillä tai sauvasekoittimella, mutta laiska kun olen, menee mössö noinkin.

Iltalenkillä tuli pyörähdettyä metsässä itikoiden syötävänä. Illalla olisi edessä kevennetty versio kotitreenistä.

Päivän ruuat:
aamu rahka
lounas tonnikalasalaatti
välipala patukka ja pähkinät
päivällinen jauhelihamakaroonimössö ja salaattia
ilta rahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli