Valittajista ei tule sotureita


Lueskelin aamulla kaikessa kiireettömyydessä päivän lehteä ja siellä oli blogipoimintoja. Yhden Blogin otsikko jäi mieleeni ja se oli tuo "valittajista ei  tule sotureita". Tuo ajatus kolahti itselleni tällä erää kovin.

Olen luonteeltani peruspositiivinen, mutta tosiaan tänne blogiin on helppo kirjoittaa, etten ehdi, en jaksa ja jne... Toivottavasti ei ole ollut ihan hirveää valitusvirttä-

Superdieetin viimeinen viikko alkaa huomenna. Parin repsahduksen ja armottoman kiireen takia (liikuntaa liian vähän) takia en tule pääsemään tiukkaan tavoitteeseeni, mutta olen kuitenin tyytyväinen kokonaisuuteen. Ensiviikko menee tiukasti ohjeiden mukaan ja silloin nähdään lopputulema eli mitä Superdieetti vei mennessään. Tullessaan se toi hyvän kunto-ohjelman ja hyvän pohjan ruokailuille.

En aio enää jatkaa tuolla 6 viikon jatkokaudella, jota on tarjottu kohtuulliseen hintaan. Soveltelen näitä ruokavalioita siis GFG:tä, Liteä ja Superdieettiä tässä kesän ajan. Siinä on hyvä runko jatkon syömisille ja välillä voi vähän höllätä special tilanteissa.

Kotitreeni tulee myös olemaan osa kesääni, muun liikunnan ohella. Ensi viikolla onkin mukavasti aikaa käydä lenkillä ja jumpissa.

Voimia ensi viikkoon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli