Elämää loman jälkeen...

Joka vuotinen "työhön paluu ketutus" on ollut tänä vuonna harvinaisen vähäinen. En keksi mitään muuta selitystä sille kuin sen, että sain loman aikana tehtyä paljon sellaisia asioita, joita on pitänyt pitkään tehdä ja nyt sain ne vihdoin tehtyä. Toinen on tietysti se, että vaikka lomaan mahtuikin paljon pientä tekemistä, niin tänä kesänä jäi yllättävän paljon aikaa vain ihan olla. Tietysti se, että kevään aikana sitä huomasi kuinka ihanaa ja "helpottavaa" säännöllinen rytmi on ja arki helpottaa rytmin ylläpitoa. Kolmanneksi voi todeta, että kyllä ilmastoidussa toimistossa on näillä keleillä ihan mukavaa ;). Niin ja onhan tänä syksynä uutta odotetttavaakin... nimittäin opiskeluiden odotus. Tosin koko ajanhan sitä tulee opiskeltua jotain, mutta tämä opiskelu on "isompi" ja itselle kiinnostava juttu.




Hassua  huomata, että mitä enemmän ikää tulee, niin sen enemmän sitä kaipaa saada olla ihan itsekseen. Jos joku olisi 10 vuotta sitten sanomut, että yksi elämän suuria nautintoja on saada olla kotona ihan itekseen, niin olisin nauranut. Kyllä se sielu lepäsi kun tänään sain olla ihan isseksein metsässä omine ajatuksineen kanttarellien kiilto silmissä =D



Takana on huonosti nukuttu yö. Lomalla päivärytmi kun kääntyy iltapainoitteiseksi en osannut mennä ajoissa nukkumaan ja yöllä heräsin ukkosen metakkaan, jota kesti muutaman tunnin, joten unet on jääneet vähiin. Tästä syystä ( ja varmaan helteestäkin ) liikunta tuntui ajatuksena aika ankealta ja päätinkin, etten "kiusaa" itseäni tänään vielä kovinkaan tiukasti.




Päivän liikunnat
"Kotisalissa":
Voimavanteilua
Selkälihasliikkeitä
Vatsat/pakarat
Kädet

Arkiliikuntaa:
sieni/marjametsässä vaeltaminen 2h





 
Päivän syömiset
aamu tuorepuuroa sesongin marjoilla (mansikkaa ja mustikkaa)
lounas vlcd aterian korvike
välipala patukka
päivällinen kanaa, kanttarelleja, salaattia ja riisiä
iltapala banaani ja pähkinöitä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli