Hellurei ja paluuta arkeen

Kesälomalainen täällä ilmoittautuu taas netin ääreen. Hiukan huolestuttavasti nämä ruokailut on kehittyneet näin loman aikana. Sen verran ruoja olen, että tunnustan, etten edes pode huonoa omaa tuntoa tästä rötväilystä, mutta eilen aamulla puntarille hypätessä totesin, et näin ei voi jatkua vaikka kuinka lomailee.

Viimeistään elokuun alussa alan taas GFG/ Superdieetti tyyppiin mukaellulla ruokavaliolla. Tää heinäkuun loppu menköön vähän vapaammin, mutta ei ihan rötväillen kuten viimeiset viikot on menneet. Painoa on tullut muutama kilo ja haluan niistä eroon mahdollisimman pian, ettei ne "jömähdä" kroppaan.



Liikunnan lisääminen on myös must listalla. Nyt on tullut liikuttua yleisesti ottaen, niin vähän, että hävettää oikeen tunnustaa. Kotitreenit ja kuntosali on jäänyt väliin ja lenkilläkin on tullut käytyä harvakseltaan. Okei lomallahan tässä ollaan, mutta jotenkin takaraivossa on pieni pelko, että entäs jos liikunta unohtuu kokonaan. No, eihän se unohdu, jos niin päätän ja niinhän mä päätän :D.

Tänään olen yllättänyt itseni ohella myös naapuritkin lähtemällä aamulla reippaana jo seiskalta juoksulenkille. Tuo ns. aaamuaerobinen oli ihan kiva, mutta en usko, että siitä kuitenkaan tulisi pysyvä tapa, koska harvoin mun kroppa on aamuisin niin "hereillä" kun tänään. Lieko tuo eilinen shokkipunnitus vaikuttanut takaraivossa ;D että illan virkku/aamun torkku sai itsensä liikkeelle.

Aamupala eli tuorepuuro maistui megahyvältä lenkin jälkeen. Nappasin siitä kuvankin... Mut hiukan tuntui tylsältä kaivella pakasteesta mansikoita puuroon näin sesonki aikana, mutta kun tuoreita kotona ei ollut niin ei muu auttanut.

Mukavaa viikonloppua!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli