Jääkaapin pesua ja kotireeniä

Tänään kotiahkeroinnissa oli vuorossa jääkaapin pesu. Uskomatonta mitä kaikkea sinne kertyykin. Edellisestä tyhjennyksestä ei nyt niin hirveesti oo aikaan, joten mitään hirveen historiallista sieltä ei löytynyt.

Toisena kotiaktiviteettina oli kodinhoitohuoneen pyykkivuoren selätys. On se vaan niin kumma, miks pitää antaa aina kertyä hirveä vuori, kun hoitaisi aina koneellisen jälkeen pyykit kaappeihin. Tästä tosin syyllistän muuta perhettä, joiden pitäisi kunkin hoitaa vaatteensa itse kaappeihinsa. Helpommalla ja vähemmällä huudolla varmasti pääsisin, jos hoitaisin itse pyykit kaappeihin, mutta tähän en ole lähtenyt periaattestakaan.

Ajatuksissa oli tänään mennä salille, mutta kotiaskareissa päivä humahti huomaamattani, joten jouduin tyytymään kotitreeniin, mikä ei sinällään ollut huono juttu.
Tänään tein lounaaksi itselleni uuden tyyppisen kanasalaatin, jossa oli matkassa aavistus nuudelia. Lautanen oli tyhjä kun havahduin, että tästähän olisi voinut nappasta kuvan. Salaatissa oli paprikaa, kaalia, uusia sipuleita varsineen, tomaattia, kurkkua, kanaa ja nuudeleita. Salaatin kastikkeena käytin basika-oliiviöljyä.
No, onneksi sain napattua kuvan jäljelle jääneestä salaatistajoka meni päivällisenä. Tosin lautasella salaatti nautti paljon paremmalta.





Päivän ruuat:
aamupala: tuorepuuro
lounas: kana-nuudelisalaatti
välipala: patukka
päivällinen: kana-nuudelisalaatti ja 2kpl ruisleipä
iltapala: rahka




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Hyvää ystävänpäivää

Kotona