Multavarpaan havaintoja...

Heinäkuun ensimmäinen kunnon hellepäivä ja mä varasin sen mullan kuljetuspäiväksi ;). Täytyy sanoa, että kyllä se kuntoilusta kävi. 4 tuntia mullan lapiointi ja kärräämistä helteessä. Hiukan kyllä harmitti, etten hokannut laittaa sykemittaria, niin olisi nähnyt kuin paljon sykkeet nousi ja ennen kaikkea kaloreita kului.

Siinä lapioidessa huomasi energian merkityksen. Lapioimiseen tuli kummasti potkua "energia tankkauksen" jälkeen. Energiatankkaukseksi riitti ihan lasillinen mehua ja banaania.

Illaksi olin haaveillut kävelylenkkiä, mutta tuo pihalla puuhailu vei niin lumoonsa, etten malttanut. Istuttelin vielä uudestaan pihan perällä olleet syreenit  (10), jotka eivät oikein ole lähteneet kunnolla kasvamaan. Kaivoin ne ylös ja tein kohopenkit, kun tuo meidän piha on savipohjainen. Pari vuotta sitten kaivoin savimaahan istutuskuopat ja laitoin syreenit kasvamaan. Todennäköisesti siinä on käynyt niin, että juuret on saaneet liikaa vettä, kun ympärillä oleva maa on tiukkaa savimaata ja kaivamani istutuskuopat on kerännyt kaiken veden syreenin juuriin.

Raskaan työn jälkeen maistui ruoka taivaallisen hyvältä. Venyttelystä huolimatta on todennäköistä, että huomenna on selkä hiukan jumissa ;). No, silloinhan vain tietää tehneensä jotain.

Päivän ruokailut
aamu rahkamössö
lounas kinkkukiusaus ja salaatti
välipala banaania ja mehua
päivällinen 2 kpl nakkeja,   ja isoläjä salaattia
iltapala leipää ja juustoa

Yritin laittaa aiemmin nappaamani räpsy pihalta, kun en saanut siirrettyä tämän päivän kuvia koneelle, mutta tää nettiyhteys pätkii sen verran pahasti etten saa mitään kuvia laitettua ja tämä kirjoittaminen tökkii, kun kirjoittamani teksti katoilee tallennusongelman vuoksi. Huoh...





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli