Nami...Tuorepuuroo ja vähän muutakin arkea

Kotona ollaan taas ja (lähes)loma-arki kotona on alkanut... Ai, että miksikö melkein loma. No, siksi et tällä viikolle osuu kolme työpäivää. No, onneks ne ei oo ihan täysiä päiviä eli vielä ei tarvi olla täyspäinen ;D..

Kylläpä maistui tänään aamupalana tuorepuuro hyvältä tuoreiden mansikoiden kera. Nyt pitäisi yrittää kovasti päästä metsään etsiskelämään mustikoita ja kanttarelleja. Tosin metsäreissu jääneen ensi viikkoon et saan tyhjennettyä sulatettua ja pakastimen uutta satoa varten. Täytyy myös käydä pihan perällä katsomalla löytyisikö sieltä metsämansikoita.

Tänään on on pakastimen tyhjennys menyyssä lounaalla suppilovahverokeittoa ja spagettia tomaattikastikkeessa.

Kesäloma on tuonnut plussaa ainakin 3,5kg, ei ollenkaan hyvä. No, toisaalta olen syönyt todella vapaasti ja liikunta on ollut sitä sun tätä. Heh, tää on noita klassisia vähän samaan tyyliin kun syksyllä liukaskeli vei auton ojaan... Siis ei loma oo noita munkaan kiloja tuonut, kuten ei se liukkaus niitä autoja ojaan vie...

Katselin eilen ja edellispäivänä koostetta, jossa kerrottiin aikaisempien kausien Suurin pudottaja finalistien "tämän" päivän kuulumisia. Aika monelle oli tullut kiloja takaisin. Joku kilpailijoista totesi, että ohjelman lääkäri sanoi, että entisen lihavan pitäisi liikkua 5-6 kertaa viikossa 1-1,5h kerrallaan pysyäkseen hoikkana. Kuulostaa aika paljolta, mutta täytyy alkaa tavoitella tuota liikunta määrää.  

On se vaan hassua, kun sitä tietää mistä painoa tulee ja tietää miten sitä saa pudotettua, mutta tietyssä painossa pysyminen on niin vaikeeta.

Valokuvien kanssa tuntuu olevan taas ongelmia eli en saanut uusia kuvia siirrettyä millään. No yritellään toisen kerran...

aamu: tuorepuuro
lounas: suppiskeittos
välipala: naturdiet patukka
päivällinen: jauhelihaa, tomaattimurskaa, yrttejä ja spagettia
iltapala: marjarahka

iltapala: rahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli