Päivä retki ja vaarallisia tilanteita

Niin , se vaan on, että arkirullaa, mutta... Joudun toteamaan, että kyllä sitä pieni ihminen kaikkine heikkouksineen on hassu kun asettaa itsensä ehdoin tahdoin "vaaraan". Minun vaarani tänään oli päivän ensimmäinen retkikohteemme... Vietimme ihanan päivän Porvoossa ja tuo vaarallinen retkikohde oli Brunbergin makeistehtaan tehtaan myymälä. Pitihän sitänyt muutama pusu ja... No sanottakoon, että laku tuli hiukan syötyä =(.

Syömässä kävimme ihanassa ravintolassa nimeltään Fryysarinranta. Ruoka oli oikein hyvää, mutta annokset olivat aika pienia ( ei sinällään painon hallitsijalle paha ). Hinta ei ollut  kallis, mutta ei edullinenkaan. Miljöö ja palvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa. Itse söin maissikanaa kasviksilla ja isanta otti kalaa. Molemmat olivat oikein makoisia ja mukavavan näköisiä...Harmi etten hokannut napata kuvia ruuista.




 Kotimatkalla poikkesimme Porvoo-Hanko tieltä ja kävimme katsomassa Askolan hiidenkirnuja. Melkoisen vaikuttavia muovailuja se luonto on tehnyt. Suurin kirnu oli halkaisijaltaan yli 4m ja syvyyskin oli 10m ja risat. Tuo kirnujen katselu meni melkein kuntoilusta ;) vaihtelevan maaston vuoksi. Suosittelen lämpimästi vierailemaan kirnuilla jos lähelle eksyy. Ne ovat aika ainut laatuiset!



Päivän liikunnat jäivät tosiaan tuohon Porvoossa kiertelyyn ja kirnuilla käyntiin, jotka toki ovat parempia kuin mitään, mutta olisihan sen kotitreenin voinut vaikka tehdä.


Päivän ruokailut:
Aamu tuorepuuro
lounas maissikanaa ja kasviksia
välipala omena ja lakua
päivällinen 2x ruisleipää, juustoa ja kalkkunaleikettä ( jäi hiukan ohkaiseksi)
iltapala rahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli