Sateinen maanantai

Sain tänään käytyä vaihtamassa sykemittarin patterin... Patterin vaihto kustansi 13e ja samalla testattiin tuo lähettimen patterin toimivuus ja "pannan" toiminta. Kyllä nyt kelpaa taas seurailla liikkumisia.

Siirsin tiedot sykemittarista ennen patterin vaihtoa varmuuden vuoksi Polarin palveluun. Todella näppärää ja helppoa. Täytyy ajan kanssa perehtyä käppyröihin, joita on kertynyt puolentoista vuoden ajalta. Jossain vaiheeessa kuntoilutietojen siirtäminen jäi, kun wearlinkillä siirtäminen tuntui olevan hankalaa, mutta nyt systeemit toimi upeasti. Syynä varmaan oli tuo tietskan käyttöjärjestelmä ja nyt Polarille oli tullut päivityksiä, jotka helpottivat tiedon siirtoa.

Äkkiseltään katsellen liikuntani tapahtuu pääasiallisesti 1 tehoalueella. No, jos tällä hetkellä liikuntani koostuu reipaasta kävelystä  ja hitaasta hölkkästä, niin mitäpä muuta sitä voi odottaa. Tehoalue jako menee suunnilleen näin I alueella 48%, II alueella  37%, III alueella  15%

Sen verran täytyy todeta, ettei tiedot olleet kadonneet mihinkään sykemittarista patterin vaihdon yhteydessä, mutta hyvähän se oli siirtää data "turvaan".



Tänään on sadellut oikeastaan koko päivän, ei mitenkään hirveästi mutta kuitenkin. Olis ollut hurjan helppo vedota sateiseen ja jäädä sohvan pohjalle, mutta ehei, nyt kun on draivi päällä ei pienet sateet estele pätkääkään. Hölköttelylenkille kertyi matkaa kuutisen kilsaa vaihtelevassa maastossa. Tosiaan tuo pieni sade ei haitannut lainkaan, päin vastoin ilma oli ihanan happirikasta.

Ainoa ongelma lenkillä meinasi olla joka syksyinen sienihulluuteni eli meinasin vähän väliä singahtaa lepikkoon katsomaan sieniä =D.

Täytyy mennä piakkoin sienimetsälle, ei tässä muu auta.

 Päivän ruokailutkin ovat olleet kohtuullisia, joten paluu arkeen on alkanut asiallisesti.






Päivän syömiset:
aamu rahka
lounas jauheliharisottoa
välipala pattukka
päivällinen kanasalaatti
iltapala mehukeitto, mysli ja luonnonjogurtti (vielä syömäti)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli