Shopping and walking sunday

Tämä päivä kului shoppaillessa ja kävellessä. Ajattelin laittaa ihan mielenkiinnosta sporttrackerin päälle, että näkisi päivän kävelysaldon ;), mutta jouduin valitsemaan, Sportrackerin tai kuvien näpsimisen ja päädyin kuviin, joita sitten ei juuri tullut otettua :(. Shoppailu oli lähinnä kaupoissa kiertelemistä. En saanut juuri mitään ostettua ja mietinkin mikä muuhun on menny?! Ehkä se on tää "less is more" ajattelu,jota koetan kovasti opetella. Päivän tärkein ostos oli tietysti lapselle ostamani synttärilahja. Stockalta löysin kauan etsimäni tulikukko makkaroita, niitä pitääkin sitten maistella huomenna. On se kun tarvii tulla ihan suurelle kirkolle ostamaan makkaraa kun kotikaupungissa ei löydy. Päivän aikana tuli käveltyä varmaan lähes 10 kisaa ja täytyy sanoa et jalat on ihan muusia, kun jalkineet ei olleet parhaat mahdolliset tuonne asfalttiviidakkoon. Saatan kyllä illalla vielä tehdä pikkulenkin jos oikein hurjasti ryhdyn. Tosin tuo pohje tuntuu vihoittelevan sen verran reippaasti, että paras vain levätä ja vähän venytellä. Huominen menee samanlaisissa kuvioissa eli kaupunkia kierrellessä ja elämästä nauttien :) ihan issekseen. Päivän ruuat Aamu: Ruissämpylä, juusto, tomaattia ja kahvi Lounas kiinalaista ( joku puhui eilen syövässä ulkona salaattia ) Välipala: kahvi, leipä, kalkkunasiivu ja tomaattia Päivällinen kanasalaatti Iltapala hasselpähkinäleipää, juustoa, tomaattia ja kurkkua

Kommentit

  1. Minä pidän nykyisin ihan suosiolla lenkkareita jalassa. Tiedän, tyylittömyyden huippu Stokkalla! Mutta kantapääni ei salli muilla kengillä kävelyä! Minäkin ajattelin käydä kiinalaisessa lounaalla, mutta täälläpäin ne sunnuntaibuffet-lounaat ovat suhteettoman kalliita (kun se ruoka ei kuitenkaan mitään gourmeeta ole), joten meni kotisalaatilla ja pihvillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lenkkarit ois ollu kova sana. Mä kuulun ihmisryhmään mukavuus ennen tyyliä, joten helposti olisin menny Stockalle lenkkareissa :). Tosin nykyään joutuu välillä olosuhteiden pakosta tota tyyliäkin miettimään. Täällä oli saman hintainen buffa kuin arkenakin 8,50€ joka tuntuu täällä olevan ihan kohtuu "lounashinta".

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli