Tällaista tänään

Eilisen päivä "liikunta" aktiviteettina oli sieni- ja marjaretki metsässä.


Ei ehkä niin liikunnallista, mutta rentouttavaa ja hyödyllistä. Mikään ei voita kanttarellikastiketta ja tuoreet mustikat taas ovat niin ihania rahkassa. 



Eilen sitten pölähti muutama yllätysvieras kyläilemään ja siinä ilta sujahti mukavasti turistessa ja herkutellessa. Suunnittelemani päivän syömiset ja ennen kaikkea juomiset muuttuivat.


Tänään on paljon parempi päivä. Itseasiassa lähestäydellinen ;).
Kävin heittämässä pitkästä aikaa juoksulenkin n. 5,5km lähimetsässä. Tähän asti hyttyset ovat olleet niin verenhimoisia, ettei metsään ole ollut asiaa. Oikein harmitti kun sykemittarin patterit oli sippi enkä saanut sykkeitä ja treeni aikaa ylös. Huomenna haen patterit vempaimeen ja nyt kun on pääavattu, niin juoksulenkeille ei ole kynnys eikä mikään lähteä juoksentelemaan.

Niin ne vaan suunnitelmatkin muuttui. Tänään piti lähteä reissuun, mutta suunniteltu pikapyrähdys vaihtui kotona oloon. Hyvä näin, sillä  mulla on paljon kotona hommia. Tänään sain jopa sulatettua pakastimen. Olipa homma... Jos seuraavalla kerralla sen sulattaisi vähän aiemmin.

Aamu alkoi rahkalla, lounaana oli jauheliha-risottoa ja salaattia. Välipalana tänään meni banaani. Päivällinen oli lounaan toisinto =) en vaan jaksanut kaikessa "kiiressä" keksiä muutakaan päivälistä. Iltapalana oli poimimiani mustikoita, 1/2 banaani, maustamatonta luonnon jugurtia ja leseitä.

Näin on hyvä päättää viikko ja huomenna aloittaa paluun ruoka/liikunta arkeen...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli