Hyvä olo

Eilen valittelin kovasti ankeaa oloa, mutta tänään on toisin. Ehkä tuo eilinen rääkkäys teki tehtävänsä ja karkoitti pöpöt tiehensä. Eilen illalla olin väsynyt, mutta onnellinen.  Eilisestä sain melkoisesti draivia jatkoon.

Jos nyt jotain negatiivista haluaa hakea, niin täytyy todeta, että urheilu on vaarallista. Mulla on toisessa kädessä melkoinen rakko kahvakuulailusta ;). Pitänee ostaa treenihanskat ettei vahinko toistu =D. Niiden hankintaa oon suunnitellut jo pitkään, mut nyt  tilanne tuli konkreettisesti eteen.

Tänään oli vuorossa kotitreeni ja crostraining. Viimeksi tein niin, että vedin alkuun tunnin tiukan crosstraining harjoituksen ja sen jälkeen yritin kotitreeniä. Niin päin, se ei oikein toiminut, en jaksanut tehdä kotitreeniä puhtaasti. Onnistuneen kotitreenin edellytys on mielestäni se, että saa tehtyä liikkeet puhtaasti. No, sama pätee kyllä ihan muuhunkinkin treenin, mut musta se korostuu erityisesti kotitreenissä.

Huomenna on "ensimmäinen" punnitus. Hiukan jännittää, sillä odotukset on kovat =D, mutta viikkoon mahtuu muutama "ei niin hyvä päiväkin". Viime viikonloppuna kuten tulevanakin viikonloppuna oli/on hiukan haasteita ruokailun suhteen. Olen pari päivää reisussa ja tarjolla on megamahtavia herkkuja. No, kaikkihan on itsestäni kiinni ja ainahan sitä on erikoistilanteita, joissa vaan pitää osata toimia tavoitteensa mukaisesti.

Päivän ruokailut
aamu tuorepuuro
lounas jauhelihaspagetti ja salaattia
välipala patukka
päivällinen Jauhelihatomaattiseosta, salaattia, raejuustoa ja 2 siivua realia
iltapala rahka

Sen verran röyhistän rintaani, että vaikka leivoin sikamahtavan mustikkapiirakan en sortunut sitä syömään kuin 1cm x 1 cm palan eli maistiaisen. Tässäpä kuva houkutuksesta muidenkin iloksi.



Päivän liikunnat
Kotitreeni n. 30 min
Crostraining 30 min

Täytyy kyllä sanoa, että tuo kotitreeni ei oikein meinaa napata. Se on tehokas, mut jotenkin se tuntuu puurtamiselta, kun taas tuota crostrainingia tekee ihan ilokseen, jos voi samalla katsoa töllöä.

Eiku etiä päion sano mummo lumessa...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli