Hyvä ruoka, parempi mieli

Eilen olin ala maissa, kun ruokailut, eivät oikein menneet putkeen. Ongelmat lähtivät liian pitkistä ateriaväleistä ja sitten illalla tuli syötyä pari riviä suklaata, josta jo eilen kirjoittelinkin... Niin ja ei se siihen jäänyt lämmitin jopa eines hodarin itselleni illan pimeinä tunteina. Kyllähän se ihan hyvältä maistui pitkästä aikaa, mutta tuollainen repsusyönti ei oikein oo hyvä juttu.

Tänään pidinj opa fanaattisesti huolen siitä, ettei ateriavälit välit päässeet liian pitkiksi ja söin "ohjelman" mukaisesti. Heti oli helpompi vältellä mielihaluja. Luulisi, että tämän olisi oppinut jo aiemminkin, kun tätä painonhallintaa on tullut jo "vuosia" harrastettua =D...

Tänään oli aika kiireinen päivä harrastusten parissa, mutta silti sain sovitettua tunnin crossailun päiväohjelmaan. Sain tehtyä myös kuntotestin sykemittarilla. OwnIndex-tulos ilmoitti erittäin hyvää kuntoa. Tossa mun Polarissa  (FT60) on kuntotesti, joka on oikein näppärä. Saa rauhassa pötkötellä ;D n. 10min. Toi testi pitää muistaa vaan tehdä ennen liikuntaa.

Huomenna, kun saan vielä kuntoilua, niin viikon liikuntamäärä on toteutunut suunnitelman mukaisesti.



Päivän syömiset
aamu tuorepuuro
lounas salaatti, kanakastike, riisiä, 2 ruisleipä
välipala prostkupatsku
päivällinen perunaa, jauhelihapullia, raejuustoa ja salaattia
iltapala banaanirahkamehukeitolla



Päivän liikunta
Alla liikunta kuvana. Sykemittari antoi huomattavasti  pienemmän kulutuksen vähän alle 400 kcal.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli