Jäykkyyttä ilmassa...

Ensimmäinen kunnon treeni kesän jälkeen salilla ja tiukka kahvakuulatunti sai tämän likan ihan jäykäksi. Mikään paikka ei ole konkreettisesti kipeä mutta olo on kuin pökkelöllä ;D. Itseasissa tää tuntuu ihan hyvältä (en oo masokisti ;) ) kun tuntee tehneensä oikeasti jotain. Heti muuten huomasi nukkuvansakin enemmän ja ennen kaikkea tarvitsevansa unta enempi.

Yritin eilen kaivella mittanauhaa ottaakseni ns. lähtömitat tähän syksyn ryhtiliikkeeseen, mutta ei jukopliut löytänyt mittanauhaa mistään ja tiedän et mulla on niitä ainakin 5 jossain päin huushollia. Tätä se teettää kun aina hätäpäissään siivoaa, kun tulee vieraita. Eli mittoja tulee kun löydän mittanauhan ;), toivottavasti pian. Tänään en ehtinyt oikein etsimään.

Yritän osata laittaa tohon blogin oikeeseen reunaan laatikon, johon voin laitella näitä mittoja sitten säännöllisesti, mutta jos en onnistu niin laitellaan niitä sitten blogipäivityksiin.

Hassu juttu, miten paljon helpompi sitä on olla ns. kuurilla (Liten tyyppisellä ruokavaliolla) ja pysyä ruodussa, kun syödä "normaalin" järkevästi. Toiveissa on, että joskus oppisi...

Tänään olen syönyt

aamu tuorepuuro mansikoilla
lounas vlcd-pussi
välipala real
päivällinen kana, riisi, salaatti ja raejuusto
iltapala  chilikatkarapusalaattia 3rkl realin päällä ja kourallinen pähkinöitä.

Päivän liikunnat

Liikunnat jäivät ohkaiseksi hiukan voimavannetta ja venyttelyä.
Huomenna on sali/jumppapäivä, jolloin liikutaan tämänkin päivän eestä.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli