"Optio"vapaapäivä!

Tänään on viikon optiovapaapäivä, jonka varasin itselleni viikkosuunnitelmaan. Viikonloppuna pidän sitten varmaan toisen vapaapäivän, mutta täytyy tässä nyt vähän katsella missä ja milloin menen viikonloppuna.

Lepo tulee ihan tarpeeseen kroppa on ollut "kovilla". Tällä viikolla on kuntosaleiltu, crosstrainailtu ja kahvakuulailtu aika tiukalla sykkeellä. En tosiaan eilen malttanut mennä kävelemään vaan tein crosstraining treenin tv:n ääressä. 50min meni hujauksessa ja ihan huomaamatta ja kaloreitakin kului n. 400 eli aika hieno juttu.

Eilen tuli käytyä K-marketissa hyödyntämässä superhalpoja hedelmiä. Ostoskoriin eksyi myös uusia tuttavuuksia, kuten päärynäomena ( ei olleet kummosia). Koriin eksyi mm. viinirypäleitä, banaaneita, nektariineja, omenia, kiivejä. Harmittelin ettei ollut vadelmia tai karhunvatukoita.

Nykyään tosin tulee syötyä tosi vähän hedelmiä. Pitää ottaa niitä välipalakäyttöön ja käyttää joskus mehukeiton sijasta rahkoissa. Kasviksia tulee syötyä aika kiitettävästi eli päivässä tulee 400-500g ja kun päälle lisää rahkoissa olevat marjat on saldo mielestäni hyvä 500 - 700g kasviksia/marjoja päivässä.

Eilisestä risotosta tuli huippu hyvää vaikka itse sanonkin. Riisin osuus siinä on toki aika suuri, joten annoskoissa pitää olla tarkkana. Risotto piti sisällään kaikessa yksinkertaisuudessaan tummaa riisiä, herne-maissi-paprika-sekoituksen, purkin tomaattipyrettä, kanasuikaleita ja tietty mausteita ( lähinnä suola,curry ja valkosipulijauhe).

Tänään olen siis ollut tekemättä mitää tai no vähän tuli venytteltyä tv:tä katsellessa.

Päivän syömiset
aamu tuorepuuro
lounas nakkikeitto, raejuusto
välipala päärynäomena, viinirypäleitä
päivällinen kanarisotto ja salaatti
iltapala 2x uotilan ruislimppusiivua, margariinia, banaani



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli