Paluu arkeen päivä nro 3

Olipa aamulla vaikea kammeta itsensä ylös. Torkkuhälykin piipitti ainakin 10 krt. Mielessä kävi ajatus, että miksei sitä voi kerralla laittaa kello soimaan myöhemmäksi. Josko sitä ensi viikolla saisi jo mentyä ajoissa nukkumaan.

Tänään täytyy tunnusta olevansa luovuttaja. Onneksi ei sanan varsinaisessa merkityksessä ;) vaan kävin tänään luovuttamassa verta. Iloinen yllätys oli, että nyt oli ruusuviikot ja sain mukaani ihanan vaaleanpunaisen ruusun. Luovuttamisesta itsestäänkin tuleekin jo oikein hyvä mieli, mutta kukka friikkinä tuo ruusu oli aivan ihana.

Argh... mulla on nyt suuren suuria ongelmia nettiyhteyden kanssa, josta johtuen aiemmin kirjoittamaani blogitekstiä hävisi jonnekkin bitti avaruuteen. Ihan kaikkea ei jaksa kirjoittaa uusiksi.

"liikunnaksi laskettavia" tänään
* mullan kärräystä ja lapiointia. 
* vatsoja

Huomenna olisi tarkoitus yrittää päästä katsomaan Nesterallia, kun se viilettää kohtuullisen lähellä ja käydä kylässä, joten huomenna on täysin liikunta vapaapäivä. Perjantaikin tulee menemään kohtuullisen vähillä liikunnoilla, koska olen luvannut mennä päivätyön lisäksi heittämään iltatöitäkin.

Päivän syömiset
aamu tuorepuuro
lounas kolmioleipä ( ei hyvä )
välipala banaani, pähkinöitä
päivällinen paprika-kanamunakas
iltapala tuoremehua ja leipä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli