Periksi ei anneta


On tää ihmeellistä, miten ventti olo voi olla ilman, että on oikeesti kipee. Ihmeellistä horkkaa on ilmassa, siis en tiedä mikä on, mutta koko ajan on kylmä ja veto on ihan veks, mutta kun ei oo kuumetta niin eteenpäin mennään.

Tänään oli vuorossa kahvakuulatreeni ja 20 minuutin crossailu kotona. Sen verran täytyy todeta, että nuo liikuntasuorituksen aikana mitatut sykkeetkin kertovat, ettei tässä ihan kunnossa olla. Toki tein aika tiukan kahvatreenin. Mutta jos keskisyke on 121 ja maksimit tuon 160 on se mielestäni aika paljon, kun tuota keskisykettä on laskemassa se, etten heti treenin jälkeen muistanut sammuttaa syke mittaria vaan mittailu meni pitkäksi ehkä 10 min.

Tein kotona saunaa odotellessa vielä 20 minuutin pikatreenin crostrairilla ja siinäkin oli keskisyke 126 ja maksimit 145. Huomenna ja todennäköisesti varsinaisesti ylihuomenna taitaa kroppa olla aika kipeä tuosta suht tiukasta treenistä. Tosin tällaisen peruslaiskiaisen ei oo lainkaan paha treenata hiukan kovemmin, musta meinaan tuntuu, että välillä tulee liikaakin himmailtua.

Tässä viikolle suunnitellut liikunnat (sunnuntaina katsotaan miten meni)
Ma kahvakuula
Ti crosstraining ja kotitreeni
Ke kuntopiiri/salitreeni
To salitreeni ja venyttely
Pe "vapaapvä"
La "vapaapvä"
Su  crosstraining ja kotitreeni



Päivän appeet
aamu tuorepuuro
lounas tummamakaroni, tomaattijauhelihakastike ja salaatti
välipala patukka
päivällinen 2 uotilan ruislimppusiivua, raejuustoa, grilliripsit ( ups ) ja salaatti
iltapala  rahka


"Analyysi" omasta ruuasta tänään. Ruokailut oli perus ok  tai itseasiassa ilman noita ribsejä olis ollut ihan kymppisetti, mutta en tosiaan syönyt kuin nuo neljä ribsiä. Kokeilin myös lautaskoon psykologista vaikutusta. Toi lautanen oli sellainen miniskidi leipälautanen ja täytyy sanoa, että annos näytti sivustapäin aika hurjalta ja jos en olisi punninnut annosta olisi se jäänyt paljon pienemmäksi. Salaattiia on tuossa lautasella 200g ja raejuustoa 30g.


Hyvän päivän jälkeen, on hyvä mennä nukkumaan etenkin kun on hiukan vetoveks. Kauniita unia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli