Rallikas torstai...

Viikon toiseksi viimeinen arki päivä on edessä. Nopsaan on viikko mennyt, joten tätä vauhtia joulukin kolkuttelee ovella todella nopsaan. Niin itseasiassa eihän jouluun ole kuin 143 päivää.

Tänään muut ovat liikkuneet, siis lähinnä ralliautot ja mä vaan koettanut ottaa mahdollisimman paljon arjen askelia. Olipa komeita autoja uusia ja vanhoja. Kävin Lahdessa Jokimaan erikoiskokeella, joka oli rakennettu raviradalle. Täytyy kyllä todeta, että enemmän minä tykkään niistä perinteisistä rallipätkistä, jossa autot ajelee soratiellä. Niissä on aina oma viehätyksensä ja osa hauskuutta on rallitaipaleelle talsimisessa.

Huomenna on tiukka työpäivä 8 - 20, joten ei liikuntaa, mutta lauantaina senkin edestä. Luvassa olisi puutarhatöitä (raskaita) ja lauantaina on pakko päästä lenkille tai salille.

Salista puheen ollen olen pikkuhiljaa ruvennut miettimään salin vaihtoa saliin, jossa olis enemmän tarjontaa ryhmäliikuntoihin ja tuo kuntosali olisi isompi, mutta toisaalta en haluaisi maksaa hurjia kk- maksuja. No onneksi tämän asian kanssa ei ole kiire ja varmasti tässä syksyllä tulee hyviä salitarjouksiakin.

Päivän syönnit
aamu tuorepuuro mansikoilla
lounas vlcd pussi
välipala patukka
päivällinen salaattia, kanttarelleja ja kanaa
ilta patukka
extroja 2 xlasi punaviiniä

Kommentit

  1. Voi että mulla meinaa mennä hermo tuohon rallihumuun, asutaan tässä paviljongin läheisyydessä, mihin ne ralliautotkin tulee yöpymään. :D Helikopterit pörrää ja humalaiset huutelee. :D

    Sut on haastettu: http://neititekosyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli