Silmät ristissä

Meinaa stressiä pukata, kun on kiirettä, mutta vielä jaksaa...

Tänään piti  raahautua kuntoilemaan. En päässyt,  en yksinkertaisesti vain jaksanut eli viikon vapaapäivät on sitten pidetty. Päätän valitus osion tähän.

Huomenna on viikkopunnitus edessä. Oikein jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, sillä en osaa yhtään aavistaa, mitä edessä on, koska poikkeuksellisesti en ole päässyt useampaan päivään puntarille. Itseasiassa tähän pitää jatkossakin pyrkiä =D et on oikeesti jotain jännittettävää. Mitään megapudotusta en odota, koska repsujakin on ollut viikon aikana...
Matkalla mikroon

Mä maistoin eilen ekaa kertaa noita ProFeel jogurtteja ja täytyy todeta, ettei ne olleet (ainakaan syömäni maku) ihan mun poppissuosikkeja. Parempaa musta on rahka mehukeitolla. Tosin laitan rahkaan välillä hiukkasen steviaa makean ystävä kuin olen ;D.

Tein tänään päivällismunakkaan mikrossa. Erehdyin joskus ostamaan tupperkutsuilta ton mikromunakaskotelon ja täytyy sanoa, et siinä kyllä tulee munakas helposti, nopeastija makukin on ihan ok. Voin suositella tuota härpäkettä lämpimästi. Töihinkin voisi ottaa evääksi pari munaa ja tehdä munakkaan. Munakkaaseen voi halutessaan lisätä kinkun paloja, juustoa tai jauhelihaa. Lisukkeeksi sitten salaattia avot :).


Mikrossa olleena 3min
Päivän syömiset
aamu ProFeel jogurtti, reissumies, juusto ja tomaattia
lounas nakkikeitto, salaattia
välipala 2 ruisleipää, pähkinöitä
päivällinen 2 munan tonnikalamunakas (mikrossa valmistettu)
iltapala rahka









Kommentit

  1. Hih, älä suutu, mutta kun näin tuon munakaskotelon kuvan, en tajunnut mitä se esittää. Näytti ihan sairaalan oksennuskupilta ja "tuotokselta". Mutta onkin varmaan ihan kelpo vehje. Voisimpa tilata, jos saan syksyn päälle kutsun tuppereihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reps. Nyt kun sanoit niin joo muoto on vähän samanlainen ;D ja tuo tonnikala vaihtoehto ei ole se esteettisin ;).

      Näppärä peli tuo kotelo on ulkonäöstä huolimatta ;D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli