Viikko arkea takana ja salin etsintää

Viikko arkea takana... Ruokailut alkavat olla kuosissa, mutta tämän viikon erityisteema onkin liikuntojen lisääminen arkeen.  2 x viikkoon pitäisi päästä käymään salilla/ jumpassa, sit siihen vielä 2x kävelyt/hölkät plus kotitreeni ja  arki aktiviteetteja ei sovi unohtaa. Tuon suunnitelman kun saan rullaamaan, niin kesä kilot katoavat aivan varmasti viimeistään syyskuun alussa.


Tämän kuukauden teema on selvitellä paikkakuntamme kuntosali/jumppa tarjontaa. Nyt syksyllä on hyviä tarjouksia. Pitää vaan käydä kokeilemassa mikä olis mun paikkani. Nykyisessä on kohtuullisen vaatimaton kuntosali ja jumppatarjontakin on kohtuullisen suppeaa.

Kävinkin tänään tutustumassa yhteen paikkakuntamme "ykkössaleista", joka oli ihan kiva, mutta luulen, että vielä mietin ja etsin. Hiukan vierastin salin isoutta ja väki määrää, kun meidän salissa on niin pienen kotoista. Nykyinen salini on todella halpa ja vaihtaessani salia joudun maksamaan 20-25e/kk lisää, joten tämäkin nostaa osaltaan kynnystä vaihtaa salia. No, onneksi voin ihan rauhassa kierrellä ja vaihtaa tai olla vaihtamatta salia.

Illan kruunasi oman salin kahvakuulatreeni ja kuntosaliharjoittelu omalla salilla.



Otan tällä viikolla tämän hetkisiä mittoja ja lähden tavallaan alusta. Tiristämisen varaa tässä kropassa on reilustikin, etenkin näin kesäloman jälkeen.


Päivän syömiset

aamu tuorepuuro
lounas tonnikalasalaatti, raejuustoa ja real
välipala patukka
päivällinen kanasalaatti ja real
iltapala banaani


 

Päivän liikunnat

Crosstaining 20 min
Kuntosali 20min
Kahvbakuulatunti 1h


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli