200 postaus ja ajankulku

Dodii, tää on sitten 200 postaus. Hassua tää ajan kulu. Tuntuu et oon bloggaillu jo iäisyyden, mutta itse asiassa en oo bloggaillu kun tän vuoden alusta. Toisaalta tää aika juoksee vauhdilla, enkä mä pysy perässä. Nyt on jo keskiviikko, mihin nää päivät katoo. No, töissä on niin hirvee härdelli, joka selittänee tän nopean ajan kulun. Onneksi työpäivät rupeaa olemaan "normaalin" mittaisia ja omalle harrastamiselle (ja perheelle) jää aikaa.



Liikunnan osalta tänään on vuorossa crosstrainingia ja kotitreeniä. Kaivan kotitreeni ohjelmani naftaliinistä. Salillekkin olisi toki voinut mennä, mutta päädyin sitten kotitreeni vaihtoehtoon, kun huomenna on "teknisesti" helpompi mennä salille.








Tiukka ruokavalio on onnistunut todella hienosti eli kolmatta päivää mennään vähillä hiilareilla ja arvata saattaa, että ylimääräistä nestettä on poistunut kropasta jo jonkun verran. Täytyy ruveta ottamaan mittoja ja valokuvia, että pääsee seuraamaan kehitystä. Hyvä edistyminen jos mikä motivoi yhä parempiin suorituksiin. Kärsivällisyys kun ei ole koskaan ollut hyveeni. Toisaalta olen kyllä puurtaja eli jos edistystä tapahtuu, niin jaksan vaikka kuin pitkään. Nyt syksyllä vaan alkoi tuntumaan siltä ettei homma etene ja hain uutta boostia ja nyt näyttää hyvältä.







Kommentit

  1. Se, että jaksaa/viitsii blogata tänne noinkin monta postausta, kertoo siitä, että tahtotila laihtumiseen on kova. Minäkin tätä listaa olen vuoden verran seuraillut. Ne on aika harvassa ne kirjoittajat, jotka ovat saman matkan pysyneet mukana. Hyvä me!

    VastaaPoista
  2. Mitat ja kuvat todella motivoi silloin, kun tuntuu ettei vaaka liikahda mihinkään. Puhtia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli