Hyvää palvelua

Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sen valmiimpi on maksamaan palvelusta. Okei kyllä se nettikauppakin on näppärä, jos tietää mitä haluaa. Mutta ehkä tää on keski-ikäistumistä ja onhan se selvää, että rahaa on eritavalla käytössä kun on kaksi työssä käyvää. Opiskelijana sitä piti aina kituutella.
 
Oon tosiaan pitkään miettiny noita protskuja, mutta kun ne pönikät on niin julmetun isoja, en oo uskaltanut hirveesti niitä ostella siinä pelossa, että jos ne ei uppoakkaan. Toisaalta olen myös miettinyt niiden tarpeellisuuttakin ;). Tänään sitten illalla odottelin lasta harrastuksista ja aikaa tappaakseni päätin pyörähtää paikallisessa alan kaupassa. Siellä sitten ihmettellin ja kyselin kaikenlaisia. Nuori ihana myyjä-tytteli kertoi hyviä vinkkejä ja antoi vielä vinon pinon maisteltavaa matkaan. Nyt kun oikea maku löytyy kipaisen varmasti kauppaan hakemaan oman protskupurnukkani. Ne on aika makean näköisiäkin ;D.
 


 
Koetin etsiä kaupasta "luvallista" pannukakku ainesta, mutta sitä ei löytynyt. Sain kuitenkin ihanalta myyjältä näppärän ohjeen, jolla saa tehtyä ihan perusprotskusta pannukakkuja. Itselläni oli kotona vielä Dietmixin jäänteitä, joten päätin uhrata ne loput "tieteelliselle kokeelle". Pannukakuista tuli tosi hyviä ja rakenne oli upea eli itse tekemällä saa näppärästi ( ja edullisesti) pannukakkuja. Kimmokkeen kokeilla noita pannukakkuja sain taas jälleen kerran Erican blogista Too big to be me , jossa Erica oli tehnyt samaisia pannukakkuja valmiista pannukakkusekoitteesta. Kiitos Eerica tästäkin innoituksesta!
 
Vieressä on oma pikku iltaherkkuni keräamansikka soseen ja pensasmustikoiden. Innostuin myös ostamaan ihanat BetterBodies jumppatrikoot, kun ne sattui olemaan vielä puoleen hintaan. Himioin myös pinkkiä hupparia, mutta sen hinta hirvitti, joten jätin sen vielä kauppaan.  Saas nähdä huuteleeko se itsensä meille ;).  Nyt täytyy lähteä kurvailemaan puoleksi tunniksi crosstrainerille, että tulisi illalle lisäliikuntaa. 
Päivän syömiset
aamu tuorepuuro
lounas tonnikalasalaatti
välipala patukka
päivällinen pannukakku
iltapala ruisleipä, margariinia, kinkkua ja tomaattia
 
 

Kommentit

  1. Näyttääpä herkulliselta! :) saiskos ohjeen niiin vois itsekin joskus koittaa?

    VastaaPoista
  2. Mäkin just mietein, että saiskos ohjetta, kun itselläkin tota ditmixiä löytyis jo valmiiksi kaapista? :)

    VastaaPoista
  3. Joo, hyvä idea! Minunkin pitää tehdä moisia pannukakkuja. Alkaa kyllästyttämään nämä samanlaiset sapuskat.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli