Aurinkoinen sunnuntai

Viikonloppu on sujunut mielen hemmottelun parissa. Helsingissä käydessä kävin siellä Ateneumissa katsomassa sen Schjerfbeckin näyttelyn. Olipa upea ja mittava näyttely. Tosin täytyy todeta, että suurimman vaikutuksen minuun teki edelleen Edefeltin maalaukset ( Lapsen ruumissaatto ja Leikkivät pojat rannalla) siellä yläkerrassa.

Perjantaina kaupungilla oli hässäkkää, kun EU:n pressa oli vierailulla ja poliiseja oli palon liikenteessä. Autoa ajaessani en saanut napattua kuvaa noista ratsupoliiseista silloin kun niitä oli vielä kuusi. Myöhemmin niitä oli "vain" neljä paikalla.





Kätevä emäntä sai myös. järkättyä niin, että saa nykyään siirrettyä kuvat kännykästä tähän "suosikki" läppäriin. Kyllä nyt kelpaa kuvia napsia. 

Tällä läppärillä, kun sitä useiten makoilee olohuoneessa sohvan pohjalla ja nakuttelee päivityksiä. Pöytäkone on niin syrjässä tän perheen elämän menosta, työhuoneessa kartanomme itäisessä siivessä =D ja sen verran tulee koneella oltua, etten halua eristäytyä perheestä.



Viikonloppuna en päässyt kuntosalille, niin kuin jo ennakkoon ounastelinkin, mutta tein muuten aika reipasta liikuntaa crosstrainerilla ja kävin tänään 7 km nöpöhölkkälenkillä. Mikäs se oli liikkua ihanan aurinkoisessa metsässä. Tosin mieli teki koko ajan poiketa polulta katsomaan näkyiskö sieniä ;).


Kyllä syksy on tullut tosissaan. Ukon pipo oli lenkin jälkeen hauskassa huurussa, ei sentään onneksi vielä kuurassa.






Muokkasin vielä joutessani blogin taas vanhaan pohjaan. Tiedä sitten kumpi pohja on luettavampi. Kommentteja otetaan ilolla vastaan blogin ulkoasusta, niin kuin sisällöstäkin...

Tänä aamuna puntarissa käydessä oli aika mukava tulos, mutta maltetaan nyt huomiseen ja katsotaan mikä on kolmen viikon SHD:n virallinen tulos.

Hyvää yötä!








Kommentit

  1. Tämä blogin pohja on lukija-ystävällisempi. Edellinen oli tyylikäs, mutta vaati monta klikkausta esim. ulospääsyyn. Tätä on helpompi selailla ja lukea!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli