Kuntosalipäivä

Tänään sain raahattua ahterini kuntosalille, kiitos lapsen harrastuksen. Viikon kuntosali tavoite siis saavutettu ;). Yritän ylittää vielä itseni ja mennä vielä toisenkin kerran salille tällä viikolla. Vähimmäistävoite liikunnoille viikossa on edelleen se kolme kertaa viikossa. Aika usein käytännössä liikuntakertoja tulee viisi, mutta on viikkoja jolloin se jää tuohon kolmeen ja olen halunnut tavoitteen sellaisena, että pystyn sen helposti pitämään.

Kuntosaleilusta vielä, en tiedä reenaanko, liian löysästi, kun tuntuu, etten vaan yksinkertaisesti saa sykkeitä nousemaan, hiki ja lämmin tulee, mutta sykkeet pysyy alhaalla, siinä sadan pinnassa. Sykkeet saan nousemaan alkulämppärissä juoksumatolla tai crosstrainerilla, joiden osuutta tulee osin siksi myös kasvatettua. Tänään tein 1h 15 min treenin, keskisyke oli 112. ja maksimi 162 ja kaloreita kului "vain" 400 kcal. Miten teillä muilla?

Kaiken kaikkiaan päivästä on hyvä fiilis. Kuntosalilla on käyty ja ruokailut ovat menneet hienosti. Ruokavalioni on tosiaan tällä hetellä hyvin salaatti painotteinen. Olen toistaiseksi jättänyt perunat, riisit ja leivät pois. Niitä otan ensi viikolla hiukan ruokavaliooni, kun on tarkkoitus "höllätä" ja ruveta järkevään arki ruokavalioon, ei sillä, että tämän tämän hetkinenkään ruokavalio olisi mikään yli niukka.




Tämän päivän ruokailut ovat menneet seuraavanlaisesti: aamurahka, kanasalaatti, välipala vlcd, kanasalaatti, palari ja iltarahka.


Huomenna sitten vuorossa 3,5 viikon senttipäivitys.


Hyvää yötä!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli