Kyllä lomailu on ihanaa

Mä niin nautin tästä lomailusta... Oon saanut tehtyä hurjan monta lomalle suunnittelemaani asiaa. Kansallismuseossakin tuli tänään käytyä. Etenkin se kolmannen kerroksen vintti on on aivan ihana kun siellä sai puuhailla. Äitikin pääsi toteuttamaan itseeään ja valjasti hevosen kärryjen eteen. Sitäkään hommaa ei ole tullut tehtyä aikoihin, mutta kyllä se taito oli vielä tallella. Siellä oli myös paljon muuta puuhaa, jotka sopivat eri-ikäisille. Se mikä on musta hienoa, että tuonnekkin museoon pääsee alle 18v ilmaiseksi.

Alla "pakollisia" turistikuvia. Eduskuntatalostakin piti napata turistikuva, kuten Kyösti Kallion patsaasta. Tänään kävin aamusta juoksulenkillä ja täytyi todeta, ettei tuo kaupungissa juokseminen niin kauheaa olekkaan ;). Päivän kävelysaldo on ollut myös melkoinen 10km, joten tänään tämä täti on saanut liikuntaa. Sää on ollut mitä mahtavin, kuten kuvista voi päätellä.

Nyt lomailen muutaman päivän blogista, mutta palaillaan. Saa nähdä mitä tavoitteita, se tuleva kuntotesti tuo tullessaan...



 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli