Loma alkoi ja loma suunnitelmia pukkaa

Dodii loma alkoi...
En voi sanoa odottaneeni lomaa aivan kamalasti etukäteen, kun vielä vähän aikaa sitten aprikoin, että jos lomailisi vain pari päivää vai lomailenko vielä ollenkaan. Täytyy todeta, että syksy on ollut sen verran hektinen ja kun lomapäiviä on vielä kivasti jäljellä päätin rempaista ja pitää koko viikon lomaa. Nyt täytyy vaan keksiä jotain järjellistä tekemistä, ettei loma mene kotona möllöttäessä.

Keskiviikon blogissa haaveilin kuntotestistä ja inbody mittauksista. Kirjoituksen lomassa innostuin lueskemaan Vierumäen nettisivuja ja siellä oli sopivasti syyslomatarjous, joten pakkaan perheen kimpsut ja kamsut ja menen ensi viikolla kuntotestiin ja Inbody 720. Kirjoittelen tuloksista sitten ensi viikolla. Niin ja kun Vierumäelle kerran pääsee täytyy ehdottamasti käydä ainakin "kylpylässä" ja hohtokeilaamassa.


Tarkoitus on tehdä myös muutakin retkeilyä perheen kanssa lomalla. Josko sitä menisi vaikka muutamaksi päiväksi Helsinkiin ihmettelemään maailman menoa ja olisihan sitä kiva käydä vaikka kansallismuseossa, kun siellä ei ole tullut koskaan käytyä. En ollut itseasiassa Ateneumissakaan käynyt ennen edellisviikkoa. Molemmissa on pitänyt käydä jo vuosia sitten.

Loman kunniaksi ja dietiin päätteeksi höllään hieman ruokailuja ja sallin itselleni muutaman lasin punaviiniä ja jotain pientä herkkua, mutta tarkoitus on edelleen mennä aika tarkalla ruokavaliolla. Eilisessä postauksessa suunniteltu "joulusuklaatestaus" jää siis toteutettavaksi myöhemmäksi ;).

Ensi viikolla liikunnat ovat kävely/ juoksu voittoisia, koska, jos olen viikon "reissussa" en varmasti ehdi juurikaan kuntosalille tai crosstrainailla olohuoneen nurkassa. Hyviä ja edullisia liikuntavinkkejä otetaan Helsingistä vastaan. Löytyisikö esim. joltain saleilta ilmaiskokeilu juttuja kuntosalille tai jumppaan? vinkkejä siis otetaan vastaan ilolla.

Brooklyn cafessa Viiskulmassa on ainakin pakko käydä. Se on vähän kun kävisi ulkomailla ;).

Nyt iltapalan kimppuun...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli