Mittoja ja karua totuutta

 Keskiviikossa ollaan... Torstain ja perjantain kun jaksaa raataa, niin sitten koittaa kauan kaivattu viikkoloma. Jihaa!!!!

 
Kävin tänään kehonkoostumus puntarissa ja painon pudotus oli täysin lähtenyt rasvasta, niin kuin pitääkin ja lihasmassa oli hiukan kasvanut  (+300g) eli suunta on tosi hyvä. Himoittaisi jossain vaiheessa käydä myös Inbodymittauksessa. Haaveilen myös meneväni jonain päivänä Vierumäen testiasemalle kuntotestiin. Olen käynyt siellä joskus rapakuntoisena ja satakiloisena vuosia sitten kuntoremontissa ollessani testeissa. Luulisi tulosten olevan hiukan paremmat ;D, kuin silloin. Urheiluopisto on mahtava paikka ja siellä voi tehdä lähes mitä vaan, joten sinne voisi mennä taas vaikka perheen kanssa viettämään aktiiviviikonloppua ja se on kohtuullisen ajomatkan päässä.

Itseassa otin härkää sarvista ja tein konkreettisia toimenpiteitä tätä blogia kirjoittaessani Inbody 720 mittaukseen ja kuntotestaukseen ( polkupyöräergometritesti ) pääsystä.

Näin se vaan on kun ajatuksista/haaveista "puhuu" ääneen, niin niiden toteutuminenkin tulee askeleen lähemmäksi omaa tavoitetta. Tässä yksi syy miksi kirjoittelen blogiani, vaikkei lukijoitakaan taida kovin hirveästi olla.

Päivän liikunta oli tunnin crosstrainer "lenkki" tv:n ääressä ja kaloreita sain kulutettua ruhtinaalliset n.500 kcal.

Syömiset tänään aamurahka, kanasalatti, vlcd-välipala, tonnikalasalaatti ja iltapalaksi on tarkoitus vielä ottaa iltarahka...

 
Tässä mittojani SHD:n varrelta ja kuvia...

Lähtömitat                      2 vkon mitat                3,5 vkon mitat
Napa  81,5 cm                  Napa 79,0 cm               Napa 77,0
3,5 viikkoa SHD:tä

Lantio 101,5 cm                Lantio 98,5 cm             Lantio 95,0
Reisi 61 cm                       Reisi 59,0 cm               Reisi   57,0
Rinnanymp 93 cm             Rinnanymp. 93cm           Rinnanymp. 93cm

 
 
 
 

Ennen SHD:tä


        
Ennen SHD:tä


3,5vkoa SHD;tä



 

Kuten kuvista näkee jotain on tapahtunut, mutta paljon pitäisi vielä tehdä. Etenkin tuo vatsareppu ja nuo reidet. Huoh...

Huomiseen!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli