Sataa, sataa ropisee...


Plääh olis niin kiva lähteä sauvakävelylenkille, mutta tuo vesisade... No joo, eihän se este ole, suurempi este on laiskotus ;D. Hyvä selitys tuo vesisade ;). No, en kuitenkaan oikeasti lähde tuonne vesisateeseen, mutta onneksi tuolla huoneen nurkassa nököttää crosstrainer, joka mahdollistaa helpon liikkumisen, jos vain saa itsensä ylös.

Yllä olevaa kirjoittelin kolmisen tuntia sitten, jolloin oli vakaa aikomus tehdä crosstrainer treeni... Se jäi tekemättä ihan laiskuutta. Piti mukamas ehdottomasti mennä Anttilan varaston tyhjennykseen. Matkaan eksyi tunika, lapselle vaatteita ja jotan pikku sälää.

Syömiset on menneet edelleen oikein hienosti. Ruoka-ainekset on pääosin olleet salaattia, kanaa, kalaa, raejuustoa, kaurahiutaleita ja mehukeittoja. Kuvia en ole nyt jaksanut napsia, kun mitään uusia mullistavia ruokia en ole tehnyt.  Iltapalaksi otin tuossa äsken Dietmixin mansikka "pirtelön".

Liikunta tökkii, nyt pahasti. Onneksi pystyn pysymään vähimmäisliikuntatavoitteeni tällä viikolla. Tavoitteeni on 3xtreeni/vko. Lohduttelen itseäni myös sillä, että tänään jouduin työn puolesta vähän liikkumaan, joten päivä ei ole onneksi mennyt ihan istuskellessa...

Huomenna paremmalla tsempillä liikkumaan...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli