Sunnuntai

Tänään on ollut ihan sunnutai fiilis, no sunnutaihan tänään on. Tällä viikolla on tullut liikuttua aika reippasti ja sykemittarissa oli 5 liikuntakertaa ja 7 h liikuntaa, joten päätin salliä itselleni tänään liikuntavapaan päivän. Huomenna on sitten taas liikuntaa ohjelmistossa. Liikunnasta jääneen vapaa-ajan hyödynsin käymällä kaverin luona kylässä parantamassa maailmaa. Olipa se pitkästä aikaa oikein mukavaa. Mikään ei voita hyvää juttu tuokiota hyvän ystävän kanssa-
.
Eilen haaveilin lasillisesta punaviiniä, mutta kuinkas ollakkaan, se jäi sitten juomatta. No, onhan tässä vielä lomaa. Täyyy kyllä sanoa, että tän elämän tapa projektin myötä sitä tulee mietittyä kovasti milloin lasillinen punaviiniä on tarpeen. Ei sillä, että olisin koskaan ollut mikään alkoholin suurkuluttaja.

Tänään herkuttelin isännän tekemillä pippuripihveillä ja kokeilin Annan blogista nappaamaani lehtikaalisipsi ohjetta. Ihan kiva noita terveysipsejä oli rouskutella ja pahimpaan sipsin tuskaan ne menisi hvin korvikkeena.






LEHTIKAALISIPSIT
uunissa 175c, n. 10min ,
(150c kiertoilmauunissa)
lehtikaalia (vain lehtiosat)
oliiviöljyä
suolaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Päivän syömiset
aamutuorepuuro (pitkästä aikaa),
lounas vlcd
välipala ruisleipä, margariinia ja juustoa
päivällinen pippuripihvi kastikkeella, uunikasviksia, tomaattia ja kurkkua
 
Nyt täytyy mennä pakkailemaan reissukassi, ettei aamulla tule kiire. Oikein leppoisaa sunnuntai iltaa.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli