Toinen kuntosalipäivä, ei sitten toteutunutkaan...

Mä luulin ylittäväni itseni tällä viikolla menemällä toisenkin kerran kuntosalille. Erinäisistä sattumuksista johtuen, en päässytkään kuntosalille, vaan jouduin paikalliseen ostoskeskukseen perheen matkassa. Siellä kierrellessä ja ukkoa odotellessa löysin itselleni aivan megamahtavat korkkarit... Siis minä, joka en tykkää yhtään kävellä korkkareilla. En tiedä miten edes innostuin kenkiä kokeilemaan, mutta ne vei "sydämeni". Oli siellä toisetkin upeat, mutta niiden lähes 10 cm korkea kapeakorko, ei vaan istunut askeleisiini... Nuo ostamani on saman korkuiset mutta päkiän pohja on paksumpi ja korko on paksumpi, joten niillä on helpompi taivaltaa.

Päivän liikunta ei unohtunut shoppailun tuoksinassa vaan kävin tekemässä 1,5h nöpöhölkkälenkin. Nöpöhölkkä siis tarkoittaa niin kevyttä hölkkää, että reippaasti kävelevä pysyy rinnalla. Kaloreita kului reilusti yli 600.

Vieressä kuva päivälliskanasalaatista ja loman kunniaksi oli pakko ottaa vähän ruisleipää. Saalaattipainotteisesti, mutta vähän jo leipääkin. Vielä on lomapunaviinilasi ottamatta =D.

Leppoisaa lauantai ehtoota!  




Kommentit

  1. Ihqut kengät! Minä en vaan tiedä, missä voisin käyttää moisia... Olen haaveillut niistä Minna Parikan punaisista sydänkorkkareista... Mutta toistaiseksi järki on säilynyt päässä. Rentouttavaa iltaa punavinin kera! Sehän on melkein terveysjuomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaviini jäi juomati, mutta vielä on lomaa jäljellä. En mäkään vielä tiedä missä noita käytän, mut noi menee mielestäni melkein minkä asun kanssa vaan, jopa farkkujen. Ah Parikat ois ihanat...

      Poista
  2. oih miten ihanat kengät, mistä löysitkin noin söpöt? :)
    ja nam punkkua! <3 saan ehkä lasillisen juoda sit jouluna... snif!
    Hyvää loman jatkoa! :)

    Terkuin Emmi
    ** Tervetuloa seuraan myös mun blogia:
    http://projektiemmi.blogspot.fi/ **

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista kenkäkaupan nimeä. Oli ihan perusketjuliike, mut noi kengät on Tamarisken joita myydään melkein kenkäkaupassa kuin kenkäkaupassa. Nettikaupoista ainakin Zalandossa noita oli.

      Jos yhtään lohduttaa, niin lasillinen jäi juomati ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli