Argh eli murinaa ja mutinaa

Ihan jo varoitan etukäteen ( ja otsikkokin sen kertoo ), turhautumisestani.

Olin ladannut "itseeni" tuon ohjelman mukaisen liikunnan aloituksen tähän viikkoon, musta-valkoisena ihmisenä, kun vaadin et ku jotain teen oikeesti, niin teen sen just niin ku pitää. No, eilen en saanut päänsärkyä laantymaan erilaisista ja erivärisistä "napeista" huolimatta. Itseasiassa päätä jyhmii vieläkin, onneksi tosi lievänä. Toisin sanoen en päässyt eilen liikkumaan, saati sitten tekemään opiskelujuttuja, joissa deadline perjantaina (ahdistus). No, ei siinä vielä kaikki lapsi kiikutti lapun kotiin, että vanhempain ilta on tänään keskiviikkona. Jes missä välissä liikun ja teen opiskelutehtäviä. Torstaiksi iski poikkeuksellinen "tuplatyövuoro" eli torstaina olen töissä kiinni aamu ysistä ilta ysiin ja ihmettelen edelleen milloin liikun ja teen opiskelujuttuja...

No pitänee hakea jotain hyvääkin. Voin liikkua perjantaina, lauantaina  sekä sunnuntaina ja maanantaina kävin kävelylenkillä.

Mutku ;) olin päättänyt aloittaa ohjelman niin ei tää ihan sama oo. Tällaiset suunnitelmamuutokset on mulle "vaaran" paikkoja ja helposti aiheuttavat lipsumista, joten ehkä siksikin otan "asiat" turhan raskaasti.

Tänään lautasella ainakin seuraavia "aineksia"...
  tuorepuuro-ainekset, ateriankorvike"pirtelö", mandariinia, porkkanaa, kukkakaalia, keräkaalia, tomaattia, paprikaa, auringonkukan siemeniä, tonnikalaa, Uotilan ruislimppua, juustoa,raejuustoa ja banaanirahkaa.

Niin selvennykseksi vielä tuohon ateriankorvikepirtelöön, se ei ole osa mitään erikoista dieettiä vaan se on laiskan ihmisen tapa korvata yksi ateria/välipala ;D.


Murinasta vähän valoisampiin...Tässä "energiakuvani" eli valoa kohti. Reilun 40 päivän päästä on talvipäivän seisaus ja sitten pääsemme oikeasti valon suuntaan... Jaksaa, jaksaa, jaksaa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli