Lunta

Olipas aamulla keli. Räntää lunta loskaa oli satanut aika reippaasti ja kauhulla ajattelin, että kuinkakohan moni vetelee vielä kesärenkailla...

En eilen illalla malttanut mennä ajoissa nukkumaan ja nyt olen kärsinyt koko aamupäivän hirveästä jysäristä. Argh. Tänään meidän torpan valot sammuu viimeistään kympiltä ;). Toivottavasti Burana tekee tehtävänsä ja pystyn liikkumaan suunnitellun mukaisesti. Ohjelmassa olis myös illalle opiskelutehtävien tekemistä, joka onnistuu paremmin ilman hedaria... 

Tänään on liikuntasuunnitelmissa lihaskunto ja peruskestävyys 60 min (sykealueella 124-144). Vaihdoin ma ja ti ohjelmia (vaihdoksia varmasti tulee jatkossakin)  eli tein eilen ns. palauttavan lenkin 40 min. Heh, palauduinkonhan mä viikonlopun sikakiireestä, kun piti maanantaina palautella. Viikonlopun syömiset olivat hampurilais- ja joulutorttu (siis en oo syöny hamppa vuoteen ja joulutortut on mun heikkous) repsahdusta lukuunottamatta hyvät. Pääosin syön oikein hyvin ja oikeita määriä.

Näitä söin maanantaina...
Tuorepuuroa, banaanikanaa,villiriisiä, kukkakaalia, tomaattia, kurkkua, VLCD-pirtelön, porkkanaa, mandariinia, mansikka-mustikkarahkaa.


Tänään olen syönyt/syö tänään...
(aika samoilla kun eilen menee)
Tuorepuuroa, jauhelihaa,villiriisiä, kukkakaalia, tomaattia, kurkkua, VLCD-pirtelön, porkkanaa, mandariinia, 2xUotilan ruisleipää, margariini ja juustoo.

Loskasta ja synkkyydestä huolimatta, mehän jaksetaan eiks jeh!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli