Perjantai ja blogisähläilyä

Ja taas puolivalmis teksti oli julkaistunut (mun mielestä itsestään).

Taas meinasin aloittaa kirjoittamisen ajan kulun nopeudesta... No, eiköhän siitä ole tullut jo kirjoitettua ihan tarpeeksi =). "Koko" viikonloppu menee käytänössä pikkujouluissa. Varsinaiset pikkujoulut vievät huomisen päivän, mutta kun pikkujoulut ovat Hesassa täytyy lähteä jo tänään, että on ajoissa paikalla ja sunnuntai palailen onneksi kotiin sen verran ajoissa, että ehdin lenkille.

Tänään liikunta on reipasta reippailua reppuselässä Helsingissä. Ei ihan kunnon lenkki, mutta matkaa kertyy reilut kolme kilsaa, joten kyllä siinä vähän liikuntaa tulee. Illalla voisi tietysti kavereiden iloksi  tehdä vielä kotitreeninkin :D.

Tässä vaiheessa täytyy todeta, että tämän viikon liikunnat eivät ole menneet suunnitellun mukaisesti. Osa johtunee itsestäni riippumattomista syistä, mutta kyllä laiskuudellakin on ollut oma osansa. Tää synkkyys vaan saa niin vetämättömäksi, mutta periksi en anna.

Ensi viikko on hässäkkä viikko töissä, mutta illoille ei ole mitään pakollista menoa, joten se on up to me, miten siitä selviän.

Viikonloppuna siis tuskin tulee päivityksiä, ellen vallan hurjaksi intoudu =D.

Tämän päivän syömiset ovat peruskauraa...
tuorepuuro, vlc-välipala, kanasalaatti, 2 xrahkaa, illalla tarjolla on tiettävästi joku salaatti.

Iloa, valoa ja aurinkoa teille tähän harmauteen!!!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli