Tänään on virallinen lepopäivä. Suunnitelmissa on itseni hemmottelua hyvässä seurassa kahvikupin, jos toisenkin äärellä.

Huomenna alkaa taas viikonloppu ihanaa! Tänä viikonloppuna ei ole mitään massiivisia suunnitelmia, joten liikunnalle jää upeasti aikaa, kun ei "tarvitse" käydä kuin leffassa ja kaverilla kylässä. 

Joulutavaralaatikon otin eilen ullakkolla käydessä alas. Josko sitä ensimmäisen adventin kunniaksi alkaisi kaivamaan joulukoristeita esiin ja lisäilisi niitä sitten pikkuhiljaa. Yleensä mulla jää noi joulujutut ihan viime tinkaan, mutta tänä vuonna olisi kiva virittäytyä jouluun vähän aikaisemmin. Tänä vuonna en aio ottaa joulusta stressiä. Mulla on lapsuudentraumat joulusta, kun meillä väännettiin koko talo ylösalaisin ennen joulua ja etenkin äiti oli tosi väsynyt ja kiukkuinen ja itse lapsena pelkäsi, että saadanko kaikki jouluvalmistelut ajoissa valmiiksi.

Viikonlopuksi on luvattu lunta ihanaa. Olen ajatatellut tänä talvena yrittää ottaa hiihdon säännölliseen kuntoiluohjelmaan, joten lumen odotus on tavanomaista suurempi. Joo muistuttakaa mua tästä lumen odotuksesta, kun teidän jossain vaiheessa talvea kiroavani lumitöitä ;D.

Alla Hiljaisuuden kappeli Helsingissä. Oonkohan jotenkin nälkäinen, kun musta tosta tulee mieleen pitakebab =D.




Tänään ruokaohjelmassa
aamu tuorepuuro
välipala sämpylä (olosuhteiden "pakosta", unohdin suunnitella)
latelunch savulohisalaatti
päivällinen ( sitä mitä tarjotaan)
iltapala rahka

Mukavaa torstaita!!!!

Kommentit

  1. Joulustressi on kamala asia. Viime jouluna päätin ottaa rauhallisesti. En edes joulusiivonnut, imuroin vain. Ja joulu tuli silti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli