Turinaa ja liikuntaa

Tänään on hyvä päivä :). Monta asiaa loksahtanut tänään kohdilleen, niin töissä kuin elämässänikin. Kyllä se on vaan kuulkaas niin, että ne tekemättömät työt vievät energiaa paljon enemmän kuin niiden tekeminen. Muutama työkuvio tuli hoidettu etiapäin. Vielä olisi muutama raportti väännettävänä ja pari esitystä valmisteltavana. On se hassu juttu miten niitä aina spennaa vaikka puhuu ihan tutusta asiasta. Tai no, toinen case on vähän nyhjää tyhjästä :/  Ekassa esityksessa on osallistujia viitisenkymmentä ja tuossa toisessa on vain parikymmentä, mutta sitäkin haastavampia... No, aina näistä on hengissä selvitty =D. Viereisestä kuvasta voi päätellä, että minun ja osallistujen onneksi en aio presentaatiooni kuvia laittaa ;D, kuntoi piirtäminen  ei oo mun vahvuuksia =D.

Tänään on vuorossa kuntosali ja aerobinen. Tässä vaiheessa päivää en ole vielä varma otanko aerobisen kuntosalikäynnin yhteydessä crosstrainerilla, juoksumatolla ja kuntopyörällä vai käynkö reipaalla sauvakävely/juoksulenkillä vai otanko sen helpoimman vaihtoehdon eli crosstrainaan kotona tv:tä katsellessa.

Tuolla kuntosalillla pitäisi varmaan siirtyä kaksjakoiseen ohjelmaan eli tehdä jalat ja muun kropan erikseen, mutta toistaiseksi mennään täällä koko kropan ohjelmalla.

Päivän syömiset
banaani, vlcd-valmiste, omena, savulohisalaatti (lohi, paprika, friseesalaatti, kananmuna, raejuusto, kurkku, tomaatti, porkkana) ja tuorepuuro.

  
Päivitin eilen kodin "öljyvalikoiman". Esim. Rainbown maustetut oliiviöljyt on ihania salaatin kastikkeita sellaisenaan. Mun ehkä ykkössuosikki on tuo sitruuna. Tietysti fiksuinta olisi varmasti ostaa kunnon oliiviöljyä ja maustaa sitten aina itse öljy. Itseasiassa ajattelin ensi viikonloppuna tehdä kokeilun ja laittaa perusoliiviöljyn sekaan musta-, viher- ja punapippuria, valkosipuli/sipulijauhetta, paprikajauhetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli