Jaksaa jaksaa...

Odotan kuumeisesti pääseväni jouluvalmisteluiden kimppuun. Nämä opiskelukuviot, kun ovat vieneet kaiken vapaa-ajan tällä viikolla. Mä kyllä nautin opiskelusta ja siihen liittyvästä pakertamisesta, mutta ehkä näitä asioista voisi tehdä hiukan pienemmälläkin paineella. Ehkä mä joskus opin. 

Lauantaina viimeistään pääsen sitten joulu valmisteluiden "kimppuun". Tokihan sitä on tässä koko ajan jotain pientä tehnyt, mutta paljon on vielä tekemäti ja aion kyllä armahtaa itseäni, ettei ihan kaikkea tarvitse tehdäkkään ihan itse.

Tänään olen syönyt; aamupuuro, lounaskeitto ja salaatti, välipala patukka, päivällinen oli se hätäri lapselta jäänyt pitsa =/ ja iltapalaksi otin juuri omenan.

Näin joulun alla on ihanaa, kun on kaupoissa ihania punaisia jouluomppuja. Ne on mun suosikkeja.

Odotan innolla Joulua, johon tänä vuonna kuuluu vahvasti myös liikunta eli Joulun pyhien aikana on tarkoitus hiihdellä ja viettää muutenkin liikunnallisesti aktiivista aikaa, kun muutama viime viikko on mennyt vähemmän liikunnallissa merkeissä. Liikunnat on olleet lähinnä pikalenkkejä.

Voimia Joulu valmisteluihinne!!!

Kommentit

  1. Nuo punaiset omput on kyllä ihania! Joskus vaan sattuu sellainen jauhoisempi satsi... Täällä on niin kylmä, että liikunnasta ulkona ei tule kyllä yhtään mitään. Tai auttaisikohan asiaa, jos kaivaisin sukkahousut/urheilukalsarit kaapista...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli