Joulu- ja koulustressi... mikä yhdistelmä

Vaikka kuinka tietää, että joulu tulee ilman stressiä asettaa sitä pääkoppa ihmeellisiä tavoitteita siitä, mitä jouluvalmisteluja täytyy tehdä ja kun ei jaksais, eikä ehtis... Samaan syssyyn kun vielä paukkuvat opiskeluiden deadlinet niin "kaaos" on valmis.

Nakuttelin koko viikonlopun koulujuttuja. Kävin pienillä happihyppelyillä lumitöiden kävelylenkkien muodossa, mutta syöminen oli vähän heikohkoa, itseasiassa jos ollaan rehellisiä, niin tosi heikkoa. Listalla suklaata, pähkinöitä, hampulaisateria yms. ja oikeeta ruokaa vähän.

Viikonlopun epäterveellisen syömisen huomasi... Mulla on tänään ollut fyysisesti tosi karsee olo (henkisestä puhumattakaan). Tottakai olen ennenkin tienyt mikä vaikutus hyvällä ja huonolla ruualla on, mutta nyt se lävähti täysillä kasvoille. En yhtään ihmettele, että mulla on ollut silloin "entisessä elämässä" paha olla. "Sitä tarvitsee mennä riittävän kauaksi nähdäkseen lähelle", on joku sanonut.

Joulu- ja koulustressi jatkuu, mutta ruuan kanssa olen nyt tarkempi, joten yksi negatiivinen tekijä jää vähemmälle. Lisäksi listaan itselle jouluaikataulun, niin ei kohta ei tarvitse stressata sitäkään.

Tänään syön
banaani, omena, vld-patukka, nakkikeitto, ruisleipä juustolla, salaattia, iltapuuro

Liikuntaohjelmaa en tälle viikolle uskalla laatia, mutta tänään teen lumityöt ja käyn kävelemässä.

Jaksaa jaksaa... jouluun on enää viikko!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli