Eka päivä SD 2013

Tänään alkoi ARKI ja Superdieetti. Kyllä se vaan niin on, että jos lapselle on tärkeä rytmit, niin ne on aikuisellekkin. Pientä jyhmintää on otsalohkossa, kroppa lienee huutanee hötöhiilareita, mutta se ei niitä vähään aikaan saa vaikka kuinka haluais.

Aamulla en vielä unelmoinutkaan aerobisesta jätän sen suosiolla iltaan ainakin tänään ja todennäköisesti myös jatkossa, sen verran aamu-uninen oon. Tänään on liikuntapäivä... Hiukan ohrasesti kävi salitreenin suhteen tänään. Menn into piukeena salille ja huomasin salilla, että reeni ohjeet oli jääny kotiin. Tein sitten 30 min aerobisen ja 30 minuutin salitreenin. Tosin kotona kun kaivoin ohjeen, niin havahduin siihen tosi seikkaan, etten olis kyllä ohjeesta niitä liikkeitä hokassu ;). Huomenna on kotitreenipäivä.

Vessassa on saanut juosta eli nesteet on lähteny liikkeelle. Nyt taas huomaa sen kuinka paljon runsas energian saaminen vaikuttaa jaksamiseen. Vähällä energialla sitä väsyttää enempi ja kylmä kapajaa. No, joo kyllä vähillä yöunillakin on oma vaikutuksensa ;D.

Ruokalistalla tänään (ei hirveästi eroa perusarjesta)
aamurahka
kanasalaatti
välirahka
perunaa, jauhelihaa ja salaatti
iltarahka  (on vielä syömättä)

Aika rahkapitonen päivä mutta rahkahan on hyvää. Kokeilin tänään Pirkan valmiita salaattipusseja aika näppäriä, jos on kiireinen. Ostan taatusti toistekkin =D, kiire kun tuppaa olemaan valioviras tässä taloudessa. Toisaalta ei salaatin repiminen ja pieni pilkkominen montaa minuuttia vie.

Kuva ongelma on vielä ratkomatta, joten kaivetaan kuva blogiarkistosta...

Kommentit

  1. sullahan meni päivä hyvin :) luulen kans et kunhan on ohjeet mitä seuraa niin sujuu dietti paremmin. jos ei tietty tuu lipsahduksii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, päivä meni tosiaan hyvin, lukuunottamatta sitä lesesekoilua illalla ;). Mun ongelma tosiaan on arkielämä ja arjen valinnat. Diettillä tai tietyllä ohjelmalla on aika "helppoa", mutta arjessa menee helposti overiksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli