Kuvien laittamisen vaikeudesta ja peruspäivää

Jäi eilen oikein jurppimaan, kun meni blogipäivitys hiukan ketuilleen.  Tallensin raakileen valmiin blogikirjoituksen "päälle" ja jouduin sitten kirjoittelemaan uudestaan, eikä puoliunisena enää juttua hirveästi lohjennut. Ongelma lähti siitä, että teksti oli kahdella koneella  auki... Mulla on tällä hetkellä pieni kuvansiirto ongelma, mutta eiköhän sekin ratkea kun on aikaa aiheeseen perehtyä. Kuvia saan kyllä siirrettyä, mutta se menee tuhannen mutkan (lue koneen kautta). No, joo tämä tästä kuva problematiikasta...

Tänään on treenipäivä vuorossa aerobinen ja kotitreeni. Saas nähdä kuinka käy, kun pitäisi saada tehtyä neljä kierrosta kolmen sijaan. Arvuuttelen vielä teenkö päivän aerobisen crosstrainerilla vai reippailemalla ulkona, joka sinällään tuntuisi mukavemmalta vaihtoehdolta.

Tänään kävin ruokatunnilla ulkoilemassa auringossa, toisin sanoen kun syömiseltä jäi aikaa kävin happihyppelyllä kiertämässä korttelin. niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin 10 minuutin happihyppely saa ihmeitä aikaan :D.

Ruokalistalla tänään Superdieetin mukaisin annoksin
aamurahka
kaalipataa, raejuusto
välirahka
naudanpihvi, perunaa, salaattia ja raejuustoa
iltarahka

Loppuviikon illat meneekin sitten iloisesti opiskelutehtävien parissa, lukuunottamatta torstai-illan tuplatyövuoroa. Vaikka töissä on taas tällä erää hurja kiire täytyy todeta, että pidän hurjasti työstäni, mikä tietysti on äärimmäisen tärkeää. Kokemuksen SYVÄLLÄ rintaäänellä voin sanoa, että tiedän myös mitä on myös tehdä työtä, josta ei nauti syystä tai toisesta. Onneksi ymmärsin itse silloin aikoinaan hakeutua toisiin tehtäviin. Työ on niin iso osaelämää, että se vaikuttaa myös muuhunkin elämään. Silloin aikoinaan en olisi voinut kuvitellakkaan, että minulla olisi ollut paukkuja toteuttaa nykyistä elämäntapamuutosta.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli