Mukava päivä

Eilen tein tosiaan "yökotitreenin", johon kuului alkuun 10 minuutin lämmittely ja itse kotitreeniin meni noin 30 minuuttia. Äkkinäisempi osaa laskea treenin kestoksi 40 minuuttia =D. Sykkeitä ja kaloreita koetin mittailla, mutta armas sykemittarini sekoili oudosti ja väitti sykkeen pyörivän 204:ssä ja vähän päällekin, joten syke ja kalori lukuihin ei ole uskominen :D. Tuon rutistuksen jälkeen oli voittajaolo, olis ollu niin helppo jättää treeni tekemättä ja selitellä myöhäistä ajan kohtaa. Aamulla oli arkiaamua vähän myöhäisempi herätys, tämä helpotti asiaa, kun ei tarvinnut kun raahautua yhdeksäksi kuuntelemaan opiskeluihin liittyvää luentoa.

Ruokatauon aikana söin eväät ja kävin pienellä happi hyppelyllä raikkaassa pakkassäässä. Iltapäivän jaksoi taas kummasti opiskella. Pakkasesta huolimatta tuolla ulkona oli aamuspäivästä aivan mielettömän upea ulkoilusää kun ei tuule.

Illalla vuorossa pidempi lenkki ja kotitreeni. Pakkanen on laskenut kivasti, enää ei ole kuin -10 mittarissa. Hiukan tässä hengähdän katsellen Herkule Poirotia telkkarista ja lähden reippalle sauvakävelulenkille.

Tänään on syödään samaan tapan kuin viime aikoina oon syönytkin. Pitäisi ruveta tekemään hiukan luovemmin noita SD-dieetin ruokia, kun lueskelin Fitfarmin foorumilta ihmisten tekemiä monipuolisia kokkailuja ohjeiden mukaisista aineksista.

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli