SD:n kotitreeni eka kerta ja kolmas päivä.

Täytyy sanoa, että todella tehokas tuo kotitreeni, kun vaan malttaa tehdä liikkeet kunnolla. Tein eilen illalla kiltisti kotitreenin, mutta tää kotiyleisö oli aika kriittinen ;D oli kuulemma hauskaa katsella, kun joku ähisee ja puhisee lattialla ;D. No joo, mut jos jotain haluu, niin sen eteen on tehtävä töitä. Helppohan se on sohvan pohjalta huudella =D. Todettakoon, että perheen kommentit tuli kyllä ihan kannustavassa ja hyvässä hengessä ;), mutta jatkossa koetan tehdä treenin ilman yleisöä, sillin tulee itsekkin keskityttyä paremmin.

Salitreeneihin täytyy yrittää ehtiä loppuviikosta, mutta on todella hienoo et on tuo kotitreeni mahdollisuus, se pelastaa paljon. Tänään suunnittelin alunperin tekeväni tuon kotitreenin, mutta aerobisten kanssa olis  tullu ongelma, kun mulla on tänään työpäivän ja palaverin välillä vain 2 h, siinä ajassa olisin ehtiä töistä kotiin, laittaa ruoka, tehdä kotitreeni, käydä suihkussa ja mennä palaveriin, josta kotiudun kymmeneltä kotiin. No, teen aerobisen ja kotitreenin sitten toisena päivänä. Musta vaan ei oo aamulla lenkille lähtijäksi ja illalla en enää kympin jälkeen lähe lenkille, kun aamulla taas kuudelta herätys.

Torstai on samanlainen aamusta iltaan päivä, no sen olen suunnitellutkin liikunnasta vapaaksi päiväksi. SDohjelman mukaisesti mulla jää loppuviikkoon 2 treeniä ja aerobista.

Viikonloppuna onkin jo helpompi tehdä tuo aamu aerobinen, kun ei tarvitse niin aamusta herätä. Siis mä oon armoton illan virrku eli jos ei aamusta tarvitsi heräillä töihin voisin ilomielin käydä lenkillä/salilla 21-22 aikoihin. Tää viikko aamuineen tuntuu varmaan siksi erityisen haastavalta, että rytmi on vielä joulun jäljiltä erityisen sekaisin. Jouluna kun tuli helposti valvottua 2-3 asti ja aamulla nukuttua kevyesti kymppiin ;).

Tänään listalla
aamupuuro
protskupatsku ja pähkinät
tonnikalasalaatti
jauhelihaa, salaattia, raejuustoa ja perunoita
iltarahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli