Tarkkuutta, tarkuutta

Aamulla tuli käytyä puntarilla ja olipa mukava ylläri ;D. Nesteet oli tosiaan lähteneet kivasti liikkeelle, jos näin jatkuu, niin hyvin menee.

Eilen illalla alkanut vilu on jatkunut tänään, johtunee varmaan vähentyneestä ruuasta ja jos vanhat merkit pitää paikkaansa, niin kohta on taas kuuma ;).

Illalla iltarahkaa valmistaessa havahduin siihen, että tarkkana saa olla. Kaivoin kaapista uutta purkkia vehnälesettä ja havahduin siihen, että olin ostanut vahingossa kauralesettä. Argh. No, kauralesettä sitten laitoin eilisen illan rahkaan ja tämän aamun rahkaan. Täytyy kipsutella kotiin mennessä kauppaan, sillä kaura- ja vehnäleseillä ravintoarvoissa on jonkun verran eroja etenkin hiilareissa. Tiedä sitten käytännön vaikutusta dieettiin, mutta kun ohjeilla mennään, niin sitten mennään.

Tänään ja vielä huomenna on K-marketeissa 1e/pussi perhesalaattia, sitä ajattelin käydä ostamassa muutaman pussukan. Hurja määrä menee salaattiapäivässä ja tuo on ihan hyvä sekoitus (vähäks mä oon laiska). Hiukan naurattaa tuo salaatin määrä lautasella, jos koko määrä koostuu "kevyestä" salaatista.

Tänään menyy on samanlainen kuin eilen
aamurahka
kanasalaatti
välirahka
jauhelihaa, perunoita, salaattia ja raejuusto
iltarahka

Tänään vuorossa kotitreeni, joka vaikuttaa todella tehokkaalta ja mukavalta treeniltä. Raportoin siitä sitten myöhemmin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli