Hei hei tammikuu

Mä oon niin onnellinen, että on perjantai ja samaan iloon vaihtui vielä kuukausikin ;). Ens kuun jälkeen on jo huhtikuu =D. Kevät alkaa tulemaan kohisten ja tuntuu tulevan vielä npeammin, kun tää helmikuu on niin lyhyt kuukausi ja taitaa se hiihtolomakin tähän kuuhun vielä mahtua.

Vuorossa pitkästä aikaa koko perheen vapaaviikonloppu. Tosin oon tässä vähän alkanut viritellä kaikenlaista menoa ;), josko sitä lähtisi pääkaupungin humuun huomenna.

SD:n ruokaohjelmaa on noudattanut ilman repsahduksia. Ohjeiden mukaan on siis menty kohta 4 viikkoa ja huomenna ajattelin tankata myös (kerrankin) ihan ohjeiden mukaan. Ihmeen vähän on ollut mielitekoja, houkutuksista huolimatta (varoitus alla herkkukuvia). Liikuntapuoli on ainoa, joka on hiukan "röpöttänyt", sekun just olis mun tilanteessa se tärkein =/.

Tää ruokavalio on sellanen, että tätä voisin periaatteessa noudattaa ihan loputtomiin (pienin lisäyksin) ja tietty poikkeus tilantein, jolloin on jotain juhlia yms.




Toi marjarahka tuossa ylläällä on mun herkkuiltapala. Mut hiukan kysyy itsekuria toi muun perheen tän iltainen iltapala. Ihan pakko jakaa noi kuvat teidänkin "iloksi". Etenkin toi isännän perkoni, sipuli, kananmuna, salami, kinkku, valkosipulipitsa tuoksui kovinkin houkuttelevasti nenääni. Niin, ja mainitakoon, ettei toi oo nyt meillä mikään tyypillinen muun perheen iltapala =D, ettei tuu väärinkäsityksiä. Mut hiukka ylpee oon itestäni, kun en muruakaan maistanu noista herkuista. Ihan hirveästi ei edes tehny mieli liekö se sitten johtunut henkisestä psyykkauksesta, siitä mitä saan syödä ja mitä en. Etukäteen eritilanteisiin valmistautumista/toimintatapaa kannattaa harjoitella, niin itse tilanteessa on helpompi sanoa ei ja kun kerran onnisuu, on se aina vaan helpompaa.



Nyt nukkumaan ja huomenna onkin mun Superdieetin mukainen tankkaus "herkkupäivä"!





Kommentit

  1. Mullakaan ei ole tullut yhtään repsahduksia, vaikka mies kantaa monta kertaa viikossa millon mitäkin herkkuja kotiin. Pizzaa, sipsejä, karkkia, alkoholia... Mutta ei ole edes haluttanut! Ainoastaan sillon kun on unohtanut syödä, eli on venähtäny viime ruokailusta aikaa, niin sillon haluttaa vaan nopeasti jotain suuhun.

    Hyvä me! :)

    VastaaPoista
  2. "Ens kuun jälkeen on jo huhtikuu =D." Pidän ajattelutavastasi :-D Kevät ja valo on ihan pian täällä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli