Kevättä rinnassa


'

Ihanaa, ihanaa kevät tulee!

Oon ollu niin täpinoissäni muutamana päivänä näkyneestä auringosta. Tosin tuo auringonvalo näyttää kaikki villakoirat nurkissa ja ikkunatkin näyttää kaipaavan kipeästi pesua =). Ei muutakuin aurinkolasit silmille.

Viikonloppuna käytiin perheen kanssa "retkeilemässä" muun muassa Ikeassa. Tää kevät saa aikaan kodin uudistusvimman ja oon kierrellyt kovasti huonekalu ja sisustuskaupoissa. Vielä ei onneksi hirveästi ole tarttunut matkaan. Mitä nyt Ikeasta kenkälipasto eteiseen. Ajatuksenani on raivata entisiä tavaroita pois, ennen kuin tuon mitään uutta tilalle.


Facebookissa on yhteisönään nimeltään "Tavara päivässä pois". Olen pyrkinyt toteuttamaan tuota ideologiaa eli päivittäin kierrätän vähintään yhden turhan tavaran ja jos jotain uutta tulee kotiin pitää kaksi lähteä. Vielä on tehtävää...


Tänään on ollut liikuntavapaapäivä. Päivän menuu on ollut seuraavanlainen: aamun tuorepuuro, lounas kanasalaatti, välipalarahka, päivällis nakkikeitto ja :ruisleipä sekä iltapalaksi 2 kpl lettuja. Päivän syömiset ovat mielestäni olleet iltapala lettuja (2kpl) lukuunottamatta olleet suht ok.

Huomasin vasta tätä kirjoittaessa, että tää on 300.  blogipäivitys. Aika monta kertaa sitä on tullut kirjoitettua. Toivottavasti välillä on ollut vähän asiaakin ;).

Leppoisaa viikkoa!









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli