Mihin tää viikko katosi

Tää viikko on mennyt vauhdilla. Bloggaaminen on jäänyt vähiin osin kiireen ja osin ihan että kirjoittamisinspis on ollut kateissa. Tää viikko on ollut sellaista tasapainoilua kiireen ja ruokailujen suhteen.

Salilla en ole tällä viikolla vielä käynyt ja kotitreenitkin on jääneet kertaan. Kävelyillä olen ollut eli liikuttu on mutta ei ihan vielä sillä teholla millä pitäisi. Ensi viikolla siis nostetaan tehoja edelleen, kun tauti on selätetty.

Aamurahkat on syöty kiltisti joka päivä, mutta tällä viikolla en enää ole niin fanaattisesti kuskannut eväitä joka paikkaan. Vaan syönyt välillä "ulkolounaita", toki olen niissä yrittänyt katsoa järkeviä valintoja, mutta se, ettei ole kellon tarkkaa suunnitelmaa ollut käytössä on kostautunut pieninä repsähduksina. Avainsana ainakin itselläni on säännöllisyys. Jotenki musta tuntuu, että tää kultaisen keskitien löytäminen (normielämä) on vielä vähän hakusessa. Kiristelen aina määrätyn ajan ja pysyn tiukasti ruodussa ja sitten tulee "alamäki". Tähän haluan muutosta. Opettelu siis jatkuu.

Tänään on vuorossa kehon muokkausta ryhmäliikuntana ja huomenna kuntosali eli tahti kiristyy viikonloppua kohti. Muuten viikonloppu meneekin perheen kanssa "retkeillen".

Mukavaa viikonloppua jo tässä vaiheessa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli